Premium-hoesje voor de Apple iPhone SE (2016-2019)

Jouw hoesje voor je Apple iPhone SE (2016-2019):

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

De premium telefoonhoes van Pixum

Alleen het beste voor uw dierbaren.

Een van uw liefsten heeft onlangs een nieuwe smartphone gekregen en je wilt hem of haar blij maken met een fraaie telefoonhoes? Kies dan voor het het beste van het beste.

Met Pixum kun je de geschikte bescherming voor een hele reeks van smartphone-modellen bestellen. Daarnaast kun je de telefoonhoes naar believen aanpassen.

De allround vrolijke premium telefoonhoes

De premium telefoonhoes van Pixum is het perfecte cadeau om verschillende redenen. Het is een kwaliteitsproduct dat overtuigt in bescherming, functionaliteit en uiterlijk. De solide vervaardigde buitenkant werkt heel dun en gecoat. De hoes is niet alleen op de achterkant, maar volledig tot op de laatste millimeter bedrukt. Een afdrukmethode met 8 in plaats van de gebruikelijke 4 kleuren staat garant voor schitterende kleuren, het maakt niet uit welk onderwerp je kiest. De gebruikte verf is ook slag- en krasvast, die een lange tijd plezier garandeert zonder slijtage.

  • Met extra toegang tot alle knoppen
  • All-round druk, die de telefoon vanuit elke hoek bijzonder maakt
  • Extra robuuste 8-kleurendruk voor bijzonder kleurintensieve motieven

Geef je telefoon iets unieks

Met een door jou ontworpen telefoonhoes heb je iets in handen dat praktisch is en van hoge kwaliteit. Via de website kun je jouw gewenste motief selecteren met foto's, afbeeldingen of tekst. Het ontwerpen gaat eenvoudig. Kies een foto van de familie of je favoriete huisdier. Het is een cadeau dat je altijd bij je draagt. Of ga op zoek naar een mooi patroon als achtergrond en versieren de hoes met een brede selectie van cliparts. Om de smartphone meer onderscheidend te maken, kun je de naam van de eigenaar toevoegen: gegarandeerd geen verwarring meer.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews
Bekijk ook eens de andere Telefoonhoesjes:

*incl. btw, excl. verzendkosten