Pixum Klantenservice

Vragen of opmerkingen? Lees het service-artikel of neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog wijzigen of annuleren?

Om een snelle productie te garanderen wordt jouw opdracht onmiddellijk na het verzenden van de bestelling aan ons lab getransfereerd en in het productieproces ge´ntegreerd.

Helaas is het dus niet mogelijk om naderhand een gedeelte of de gehele bestelling te wijzigen of te annuleren. Dit geldt helaas dus ook voor het wijzigen van je afleveradres.

Contact opnemen met Pixum

Mocht je toch een wijziging aan je bestelling willen doen of deze toch niet willen ontvangen, dan kun je contact met ons opnemen. Houd hiervoor alsjeblieft je bestelnummer paraat.

Neem contact op via e-mail
Of via telefoon: 020 499 03 64

Ma - Vr 10:00 - 14:00

Adreswijziging
Mocht de bestelling nog niet in het verzendingsproces zijn beland, dan is een adreswijziging soms nog mogelijk indien we er snel bij zijn. In het geval van een foutief adres kun je ons het correcte adres sturen. Wanneer het pakketje getourneerd wordt, kunnen wij deze dan naar het correcte adres sturen. Daarbij ontstaan natuurlijk geen extra kosten voor jou als klant. Meer over adreswijzigingen kun je hier lezen.

Pixum tip

Klachten over je bestelling?

Heb je na aankomst van jouw bestelling een bezwaar over de kwaliteit van het product of de bezorging? We staan je graag te woord! Meer over het afhandelen van klachten kun je hier lezen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of vind antwoorden op meer veelgestelde vragen!

Tel: 020 499 03 64
Ma - Vr 10:00 - 14:00
Of neem contact op via het contactformulier

Contact opnemen met Pixum

Veelgestelde vragen kun je vinden op onze servicepagina. Daar vind je o.a. informatie over onze producten, prijzen en levertijden.

Nog andere vragen of opmerkingen? Geen probleem. We staan je graag te woord!

Neem contact op met Pixum »

Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Contact

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.