Foto op glas maken
Foto op glas maken

Druk bij Pixum je foto af op topkwaliteit acrylglas.

Met de kortingscode al vanaf
¤ 24,95 ¤ 14,95!

Jouw kortingscode* is:
EB3775FC256FBAA
Foto op glas maken

Foto op glas maken - topkwaliteit acrylglas afdruk

Maak gebruik van de vele mogelijkheden van de fotoservice Pixum en laat je mooiste foto afdrukken op glas. Een foto op prachtig acrylglas wordt zeker dé blikvanger in je huis. Je hebt haast wel foto's gemaakt tijdens de laatste vakantie of van een familiefeest? Laat deze dan vereeuwigen bij Pixum als een grootformaat. Zo kun je elke dag genieten van fijne en persoonlijke herinneringen.

Daarbij kun je kiezen uit twee manieren van drukken: belichting op fotopapier of een UV-direct-druk. Kies de methode die het beste past bij je eisen. Per methode heb je de keuze uit een breed scala aan formaten. Zo past de foto op glas altijd bij de grootte van de kamer. Ons assortiment bestaat uit 28 verschillende afmetingen van 20x30 cm tot 100x150 cm.

Populairste producten

*incl. btw, excl. verzendkosten

De beste kwaliteit voor je foto op glas

Bij het maken van een persoonlijke foto op glas, is het belangrijk op de resolutie van de foto te letten. Voor een fraai resultaat moet de foto over voldoende megapixels (resolutie) beschikken. Pixum helpt je hierbij door het gebruik van smileys in verschillende kleuren. Zij staan voor de kwaliteit van de afbeelding. Groen staat voor de best mogelijke afdrukkwaliteit, oranje voor matige en de kleur rood voor een slecht resultaat.

De grootformaten van Pixum zijn indrukwekkend door hoge kwaliteit, waardoor de kleuren schitterend tot uiting komen. Door moderne printtechnologiën dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Bestel de foto op glas bij online fotoservice Pixum en binnen ongeveer 5 werkdagen wordt je grootformaat geproduceerd en na nog eens 1 tot 2 werkdagen wordt het fotoproduct thuis afgeleverd. Als extraatje leveren wij het materiaal voor de wandbevestiging er gratis bij en je kunt de eigen foto achter acrylglas meteen ophangen aan de muur. De foto achter 5mm dik glas wordt zeker weten een lust voor het oog en straalt door briljante dieptewerking.

Dit zeggen onze klanten over Pixum Acrylglas
Pixum tip

Een prachtige fotocollage achter glas

Je kunt bij Pixum ook leuke fotocollages maken. Hoe dat te werk gaat kun je hier lezen: Fotocollage maken