Pixum Adventskalenders

Helaas zijn de adventskalenders helemaal uitverkocht! Maar geen zorgen, volgend jaar zijn ze er weer vanaf september.

De Pixum adventskalenders zijn dit jaar uitverkocht. Wij raden onze populaire fotokalenders aan - zodat je de tijd tot het volgende adventsseizoen elke maand met jouw favoriete herinneringen kunt verleuken!

Adventskalenders maken bij Pixum

Vanaf midden september 2020 kun je via deze pagina weer onze mooie adventskalenders bestellen, met jouw foto op de voorkant en chocolade of fotootjes achter de deurtjes.

Voor vragen kun je graag terecht bij onze klantenservice of meld je aan voor de Pixum Nieuwsbrief.

Maak een persoonlijke adventskalender

Foto-adventskalender: Iedere dag een persoonlijke foto-verrassing

Iedereen bereid zich voor op de kerst. Met een adventskalender van Pixum wordt dit extra leuk! Als je een aftel-kalender cadeau wilt geven, is de foto-adventskalender van Pixum de juiste keuze. Achter ieder deurtje zit een foto verstopt, waar je de hele kersttijd van kan genieten

Nog maar even, en dan staat de kerstman weer voor de deur

Wat zit er verstopt achter de 24 deurtjes van de foto-adventskalender? Alles en iedereen, waar je van houd. Achter ieder deurtje voeg je een foto in van bijvoorbeeld de kleinkinderen, de familie, een lievelingshuisdier, herinneringen aan de laatste vakantie of gewoon een geslaagd fotomoment.

Natuurlijk kan je ook de front helemaal naar eigen wens ontwerpen. Hiervoor adviseren wij een groot motief te kiezen, wat je ook dan nog kunt herkennen als de deurtjes een voor een geopend worden en een echte blikvanger is.

Vanaf september is de verkoop gestart van onze Foto-adventskalenders. Deze Pixum adventskalender is al verkrijgbaar al vanaf ¤ 8,99 en kan je geheel vrij ontwerpen met Pixum Fotowereld software of de online designer van Pixum. Begin nu meteen met je ontwerp zodat je de adventskalender nog op tijd voor 1 december ontvangt.