Pixum beeldbank

Kies uit meer dan 14 miljoen beelden.

Individuele fotokunst

Indrukwekkende natuur en nog veel meer.

Fascinerende foto's

Altijd het mooiste beeld voor je wanddecoratie.

Fraaie beelden voor je wanddecoratie

In onze professionele beeldbank vind je het perfecte motief voor je wanddecoratie. Kies uit meer dan 14 miljoen beelden van verschillende thema's zoals natuur, architectuur of kunst. Bestel je favoriete foto als fotoposter, foto op canvas of op een ander hoogwaardig materiaal en laat een ruimte in nieuwe glans verschijnen.

Thema's

Architectuur

Auto en motor

Digitale kunst

Ontspanning

Eten en drinken

Fantasie

Velden

Kinderkamer

Natuur

Romantiek

Zwart-wit

Zon

Sport

Stilleven

Strand

Steden en vakantie

Dieren

Wk voetbal

Bos en weide

Water

Kerst

Wereldkaarten

Winter

Pixum-beeldbank met miljoenen hoge kwaliteitsfoto's voor je wanddecoratie
Eigen foto's zijn niet altijd geschikt om ze als foto op canvas, fotoposter of ander grootformaat te laten drukken. Daarom hebben wij een beeldbank met talloze professionele beelden van verschillende thema's die je kunt gebruiken voor je wanddecoratie. Kies een van de thema's (bijvoorbeeld 'zwart-wit' of 'fantansie') of vind via de zoekfunctie een passend beeld. Bovendien kun je de zoekresultaten filteren op kleurenschema en formaat.
Heb je nog geen idee voor een beeld? Dan kun je je prima laten inspireren door bijvoorbeeld de meest populaire beelden te laten tonen en er doorheen te browsen.
Als je een keer je favoriet motief hebt gevonden, bepaal je in onze producteditor het materiaal en de grootte. Vervolgens kun je het geheel nog eens rustig in de ruimte-simulatie bekijken, voordat je doorgaat met de bestelling.

De Pixum-beeldbank biedt meer dan 14 miljoen professionele beelden van verschillende thema's, zoals kunst, natuur of architectuur. Het maakt niet uit of je iets voor kinder-, woon- of slaapkamer zoekt, jouw favoriete beeld zit er zeker tussen.

Pixum drukt grootformaten uitsluitend op hoogwaardig en duurzaam materiaal. Pixum fotoservice heeft uit 640 klantenstemmen, een gemiddelde score van 4,8 uit 5 punten.

Overtuig je daarom zelf van onze kwaliteit.
Een foto van 30 x 90 op alu-dibond ontvangen van Pixum! Wat is dit super mooi! Super scherp en erg bijzonder om te zien. Een echte aanrader en weer eens wat anders dan dat canvas!
Arjen, Hellevoetsluis