Bestelmanieren - zo maak je een Pixum Fotoboek

Pixum Fotoboeken kun je op drie manieren maken en bestellen. Snel online via onze website, met de Pixum Fotowereld Software voor grenzeloze mogelijkheden bij het ontwerp, of met de . Welke manier is voor jou het handigst?

Hoe maak ik een fotoboek? Heel gemakkelijk!

Een fotoboek maken kan op allerlei manieren: via de website, in de app of met de software. Elke manier heeft zijn eigen voordelen. Wat altijd de belangrijkste factor is zijn je foto's natuurlijk! Zorg dat je een goed idee hebt van wat het thema van je boek is en welke foto's je wilt gebruiken.

Pixum Fotowereld - onze fotoboek software

In de Pixum Fotowereld heb je de meeste ontwerpopties. Je kunt hier gemakkelijk de gratis fotoboek software downloaden. Wanneer je het programma geïnstalleerd hebt kun je beginnen! Kies het fotoboek dat het best bij jou past. Daarvoor kies je allereerst het formaat (staand, vierkant of liggend) en de afmetingen, daarna de papiersoort en vervolgens de soort kaft die je wilt.

Tip: Wil je een volledig overzicht van alle Pixum Fotoboeken? Kijk dan hier in ons Pixum Fotoboek overzicht »

Vervolgens kun je jouw Pixum Fotoboek ontwerpen in het ontwerpgedeelte van de software. Daarbij heb je de keuze om de Pixum Fotoboek Assistent te laten helpen - een echte aanrader! De assistent helpt met het indelen van je foto's, zodat je dat niet allemaal handmatig hoeft te doen en je jouw tijd kunt investeren in achtergronden en clip-arts. Dus in het kort:

Fotoboek online maken in de Online-Editor

Je kunt ook direct via de website je fotoboek maken. Dat kan met je PC of met je smartphone of tablet. De ontwerpopties zijn hier wat gereduceerd naar belangrijke basics, om het proces niet te verlangzamen.

Fotoboek maken in de Pixum App

De Pixum App is de perfecte mix tussen de mobiliteit van de Online-Editor en de opties van de Fotowereld. Je kunt de app gratis downloaden en vervolgens aan de slag gaan met je smartphone of tablet, waar je ook maar wilt! Zo kun je bijvoorbeeld in de trein of op vakantie al aan je fotoboek werken. De Pixum App kun je hier downloaden »

Lees hier de fotoboek ontwerptips

Nog een steuntje in de rug nodig? Lees dan onze Pixum Fotoboek tips!