Fotoboek aanbieding
Fotoboek aanbieding

¤ 10 voordeel op je fotoboek vanaf ¤ 19!
Houd unieke herinneringen voor altijd vast. Laat je foto's stralen in een prachtig Pixum Fotoboek.

Naar het fotoboekoverzicht »
Jouw kortingscode* is:
34689897878886A

Pixum Fotoboek groot (staand)
Premium papier zijdeglans

¤ 21,95 i.p.v. ¤ 31,95

Pixum Fotoboek groot (vierkant)
Premium papier hoogglans

¤ 23,95 i.p.v. ¤ 33,95

Pixum Fotoboek XXL (liggend)
Premium papier zijdeglans

¤ 55,95 i.p.v. ¤ 65,95

Fotoboek aanbieding:
Probeer het Pixum Fotoboek uit met ¤ 10 korting!

 • Fotoboek aanbieding gebruiken

  Maak je eigen Pixum Fotoboek zelf met korting

  Je komt op internet steeds vaker de mogelijkheid tegen om online een fotoboek te laten maken. Dit is een logisch gevolg van het feit dat mensen veel meer foto's op hun computer hebben staan dan dat ze ontwikkeld hebben. Van de digitale camera's en mobiele telefoons kan men foto's eenvoudig uploaden naar de computer. Maak een fotoboek met deze fotoboek aanbieding van Pixum.

  Naar de fotoboekpagina
 • Waarom een fotoboek maken?

  Houd je herinneringen voor altijd vast

  Het zou zonde zijn om deze foto's alleen op je computer te verzamelen en er vervolgens niks meer mee te doen. Dat is een van de vele redenen waarom het leuk is om er een fotoboek van te laten maken. Online gaat dit heel gemakkelijk en bent u ook vrij snel klaar. Zo kun je alle foto's bij elkaar in een album plaatsen en doorbladeren wanneer je wilt. Foto's zijn herinneringen aan zoveel verschillende momenten die je op deze manier niet verloren laat gaan.

  Daarvoor hebben we naast de aanbieding ook nog leuke tips voor je:

  Bekijk onze fotoboek tips
 • Fotoboek met voordeel

  Fotoboek met voordeel maken

  Online een fotoboek maken is niet alleen makkelijk en snel, het is ook persoonlijk. Door verschillende keuzes die u kunt maken uit albums, ontwerp en kleur is het echt je eigen creatie. Of je nu een groot of klein album wilt, je bepaalt alles zelf. Je kunt kiezen welk formaat je wilt, welke papiersoort en kaft. Ook kun je gebruik maken van sjablonen en zijn er diverse achtergronden en lay-outs waarmee je het fotoalbum helemaal in eigen stijl kan creëren. Profiteer dus van bovenstaande fotoboek aanbieding.

  Download de software voor de meeste opties
 • Van start met je fotoalbum

  Van start met je fotoalbum

  Wanneer je een album naar keuze hebt uitgekozen kun je beginnen met het plaatsen van de foto's. Ook hierin heb jealle vrijheid. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel foto's er in komen en waar u ze wilt hebben. Je kiest vaak per pagina een lay-out, maar ook hierin kun je nog schuiven met de foto's en het formaat van de foto's aanpassen. Foto's vergroten en verkleinen is hierdoor heel eenvoudig en maakt het geheel afwisselend en origineel.

  Als het album helemaal af is en naar je zin dan kun je het direct bestellen en thuis laten bezorgen. Zo heb je binnen een paar dagen een schitterend fotoboek op de mat. Door online een fotoboek te maken heeft u een kwalitatief product, ben je snel klaar en heb je toch een heel persoonlijk en uniek fotoboek. Online een fotoboek maken kan bij veel aanbieders, waaronder Pixum. Bij Pixum geldt er nu een leuke fotoboek aanbieding van 10 euro op een fotoboek.

  Hoe los ik een kortingscode in?

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek: