Pixum Fotoboek inspiratie
Pixum Fotoboek inspiratie

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

De mogelijkheden van de Fotowereld Software ontdekken

De Fotowereld Software biedt enorm veel mogelijkheden maar maak je geen zorgen: Je kan niets verkeerd doen en als iets niet wordt zoals jij het bedoeld hebt kan je altijd weer een of meerdere stappen terug.

Pixum Fotoboek ontdekken

Houd je foto's voor altijd vast. Maak gebruik van talrijke lay-outs, designs, cliparts en andere ontwerpopties!

Voor iedereen

Ook voor een beginner is de Fotowereld Software makkelijk te gebruiken; alleen door zelf te proberen ontdek je vaak pas de vele mogelijkheden. Soms gaat er iets verkeerd en is door een klik je zorgvuldig bewerkte pagina ineens veranderd in een warboel. Maar maak je geen zorgen: alleen door uitproberen raak je met het programma vertrouwd en een vergissing is eenvoudig weer ongedaan te maken.

Ongedaan maken en herhalen van acties

En zo heet dan ook de belangrijkste functie voor alle beginners: ongedaan maken. Dit kan je doen door het gebruiken van de toetsencombinatie Ctrl+Z (Windows) / Cmd+Z (Mac OS), of via de werkbalk bovenin het scherm. Door te klikken op de pijl naar links, wordt de laatste stap ongedaan gemaakt. Je fotoboek is dan weer net als voordat je de laatste bewerking maakte.

Je kan trouwens ook meerdere stappen ongedaan maken. Dit is vooral handig als je al meerdere bewerkingen gedaan hebt waarvan je achteraf vindt dat het voor alle veranderingen toch mooier was. De pijl naar rechts staat voor herhalen, dit kan je ook doen met de toetsencombinatie Ctrl+Y (Windows) / Cmd+Y (Mac OS) . Dit heft het ongedaan maken weer op en je bent weer terug bij hoe het was voordat je de bewerking ongedaan maakte.

Pixum tip

Opslaan is essentieel

Dit wordt vaak vergeten maar is erg belangrijk: je fotoboek opslaan. Sla je Pixum Fotoboek eerst een keer op voordat je je op het bewerken stort. Doe dit door te klikken op het diskette-icoon linksboven op de werkbalk of met de toetsencombinatie Ctrl+S (Windows) /Cmd+S (Mac OS). Als je je Pixum Fotoboek voor de eerste keer opslaat vraagt het programma om een bestandsnaam voor je fotoboek op te geven. Bij de volgende keer wordt deze direct opgeslagen. Bovendien: loopt je computer vast of valt de stroom uit dan kun je bij het opnieuw opstarten van de Fotowereld Software altijd weer beginnen bij de laatste keer dat je hebt opgeslagen.

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.