Last-Minute Cadeaus
Last-Minute Cadeaus
Heb je nog net een leuk en snel cadeautje nodig voor onder de boom? Kies hieronder een cadeaubon voor Pixum van 10, 15, 25 of 50 Euro waarde.

Cadeaubonnen voor Pixum

Laat je vrienden en familie ook ontdekken hoe leuk het is om met hun mooiste herinneringen aan de slag te gaan. Kies een cadeaubon van 10, 15, 25 of 50 Euro waarde. Je ontvangt een mail met de cadeaubon-code (je betaalt dus uiteraard geen verzendkosten). Wij maken een leuk pdf-bestandje op, wat je met iedere kleurenprinter kunt uitdrukken. Als het wat persoonlijker mag zijn, dan kan je de cadeaubon-code natuurlijk ook in een mooie zelfgemaakte kaart overdragen.

Cadeaubon 15 Euro

Het perfecte cadeautje voor het laatste moment: een cadeaubon voor fotoproducten van Pixum t.w.v. 15 euro. it cadeautje is leuk en handig: De jarige kan uit vele verschillende fotocadeaus kiezen en je hoeft niet niet in lange winkelrijen te staan. Je bestelt gewoon online en de cadeaubon wordt per e-mail naar je opgestuurd.

Cadeaubon waarde: 15 Euro*

Cadeaubon 25 Euro

Cadeaubon voor fotoproducten van Pixum t.w.v. 25 euro. Laat je vrienden en familie ook ontdekken hoe leuk het is om met hun mooiste herinneringen aan de slag te gaan. Ideaal voor een eerste fotoboek, kalenders, wanddecoratie en andere leuke fotocadeaus.

Cadeaubon waarde: 25 Euro*

Cadeaubon 50 Euro

Cadeaubon voor fotoproducten van Pixum t.w.v. 50 euro. Ideaal voor een luxe fotoboek of wanddecoratie zoals een foto op aluminium, als galleryprint, een foto met lijst en uiteraard alle andere leuke fotocadeaus.

Cadeaubon waarde: 50 Euro*

Cadeaubon 10 Euro

Cadeaubon voor fotoproducten van Pixum t.w.v. 10 euro. Ideaal voor een reeks fotoafdrukken of posters, maar ook andere leuke fotoproducten zoals een fotomok of fotomagneten.

Cadeaubon waarde: 10 Euro*

Creative ideeën voor last-minute-kerstcadeautjes

Fotokerstballen maken

De mooiste kerstdecoratie maak je zelf - bijvoorbeeld unieke kerstballen met je eigen foto's. Met deze handleiding leer je met behulp van o.a. een schaar en twee pinnetjes, leuke kerstballen maken zoals niemand anders ze heeft.

Ster-decoratie van foto's

Ster-decoratie van foto's

Je bent op zoek naar een feestelijk decoratie-idee voor het kerstdiner? Maak met een aantal van je mooiste foto's een leuke fotocollage in de vorm van een kerstboom.

 Memoclips met fotoafdrukken

Memoclips met fotoafdrukken

Een origineel kerstcadeautje - maak een memoclip-bordje met een paar houten wasknijpers en passende foto's.

Voorwaarden cadeaubon

De cadeaubon is in te wisselen op alle Pixum-producten (inkl verzendkosten). Het bedrag wordt verrekend zodra je de code hebt ingevuld in het bestelproces. De cadeaubon is eenmalig te gebruiken, een eventueel restbedrag komt te vervallen. De waarde van de cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en om technische redenen niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen. De cadeaubon-code wordt na de bestelling per e-mail naar je verstuurd, hierdoor ontstaan voor jou geen verzendkosten. De cadeaubon-code is 3 jaar geldig.