Pixum logo
020 22 55 122Klantenservice
Inloggen

Ravensburger Fotopuzzel 1000 stukjes

  Vrijstaande Ravensburger Fotopuzzel met 1000 stukjes en moeder met kind foto
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Ravensburger Fotopuzzel

  Hoeveelheid: 1000 stukjes

  4.6 (11) Reviews

  Productbeschrijving

  Met Pixum's Fotopuzzel XL (1.000 stukjes) kun je jouw favoriete herinneringen, stukje voor stukje, al spelend herbeleven. Je foto wordt in de allerbeste kwaliteit afgedrukt (echte Made in Germany Ravensburger-kwaliteit) en netjes gestanst. Gegarandeerde, gezellige quality time voor het hele gezin, maar ook geweldig als cadeautje voor familie en vrienden.

  Materiaal: stevig karton (Ravensburger-kwaliteit)
  Productie: Ravensburger
  Afdrukproces: digitale druk
  Gewicht: 860 g.
  Afmetingen: 50×70 cm

  Tip: Je kunt van je persoonlijke puzzel een creatieve puzzel-collage maken met meerdere van je lievelingsfoto's - of je kunt iemand (bijvoorbeeld je partner) verrassen met een speciaal berichtje op de foto, die pas leesbaar is nadat de puzzel in elkaar is gezet. Je kunt de fotopuzzel op die manier ook als tegoedbon gebruiken!

  Het merk Ravensburger staat al jarenlang voor de hoogste kwaliteit puzzels. Deze ongeëvenaarde expertise blijkt zowel uit de duurzame kwaliteit van de puzzel stukjes alsook uit de stralende kleuren en details van de afdruk. Kenmerkend voor de puzzels zijn de precieze snijkanten en de perfect passende nauwkeurigheid van elk stukje van de puzzel. Het speciale karton van de afzonderlijke puzzelstukken is exclusief voor Ravensburger puzzels ontwikkeld; hetzelfde geldt voor het speciale karton met linnen reliëf, dat reflecties en lichtreflecties op de puzzel minimaliseert en een lange levensduur garandeert.

  De gekozen foto is ook afgedrukt op de puzzeldoos. Voor een optimale bescherming zijn de puzzelstukjes verpakt in een extra beschermhoes.

  (Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden)

  Klanten-reviews: Ravensburger Fotopuzzel

  4.6 (11 reviews)
  5 Ster(ren)
  64 %
  4 Ster(ren)
  36 %
  3 Ster(ren)
  0 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Raied23.08.2023

  “Prima ???”

  Verder lezen
  Suzanne02.01.2023

  “De puzzel is van goede kwaliteit. Enige puntje van kritiek: het geel op de geleverde foto's wijkt flink af van het geel op de puzzelstukjes. Op de voorkant can de doos staat het geel wél juist afgebeeld. Het is daardoor lastig zoeken naar de juiste stukjes! Het geel is op de puzzelstukjes eerder bruin dan geel.”

  Verder lezen
  Alja30.12.2021

  “Super leuk cadeau! Prachtige kwaliteit!”

  Verder lezen
  Nuri24.12.2021

  “Goed, mooi product, super snel geleverd”

  Verder lezen
  Els12.02.2021

  “Ik ben zelf ook heel benieuwd. Ik geef het op 24 april als cadeau aan mijn moederen dan kan ik het goed zien. Nu ziet de doos er in ieder geval al professioneel uit.”

  Verder lezen

  Tips & Inspiratie

  Ravensburger fotopuzzel 1.500 puzzelstukjes collage met familieafbeelding

  Fotopuzzel maken

  Ontdek onze selectie aan gepersonaliseerde fotopuzzels met tot wel 1.500 stukjes! Zelfs echte Ravensburger puzzels zijn zelf te maken binnen een paar keer klikken.

  Fotopuzzel met collage aan meerdere familie foto's in de lente, op een tafel

  Fotocollage puzzel maken

  Ontwerp een eigen fotocollage en maak er een puzzel van bij Pixum! Makkelijk en snel met jouw foto's en onze tip.