Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu
Zelf hoesjes voor telefoon en tablet ontwerpen
De Pixum telefoonhoesjes en tablethoezen met daarop je mooiste foto bieden een stijlvolle en persoonlijke bescherming voor je mobiele begeleider. Kies je toestel om je hoesje te ontwerpen:

Kies het telefoonhoesje dat bij je past

De meest populaire telefoonmerken

Het Apple® logo is een geregistreerd handelsmerk van Apple inc. in de VS. | Het Samsung® logo is een geregistreerd handelsmerk van de Samsung Group in Zuid-Korea. | Het Sony® logo is een geregistreerd handelsmerk van de Sony Corporation in Japan. | Het HTC® logo is een geregistreerd handelsmerk van de HTC Corporation in Taiwan. | Het Nokia® logo is een geregistreerd handelsmerk van de Nokia Corporation in Finland. | Het Huawei® logo is een geregistreerd handelsmerk van Huawei Ltd. in China. | Het LG® logo is een geregistreerd handelsmerk van de LG Group in Zuid-Korea.

Andere bestelmanieren

Pixum Telefoonhoesje App

Download de app om gemakkelijk en snel jouw hoesje overal te ontwerpen!

Ontdek creatieve ideeën voor je Pixum telefoonhoesje

We hebben een ideetje

Met onze Pixum telefoonhoesjes kan je heel unieke accessoires ontwerpen. Ter inspiratie hebben wij een aantal originele en creatieve ideeën voor je samengesteld.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Pixum telefoonhoesjes:
Persoonlijk beschermhoezen voor telefoon en tablet

Voor de onafscheidelijke mobiele apparaten, smartphone en tablet, bieden wij bij Pixum individueel te bedrukken hoesjes in verschillende uitvoeringen voor talrijke merken en modellen. Kies de gewenste uitvoering, dan de gewenste foto uploaden en in een paar stappen stel je je eigen hoesje samen voor smartphone of tablet.

Ontdek de vele mogelijkheden

Een hoes moet aan verschillende eisen voldoen. Omdat het voor verschillende apparaten gebruikt kan worden zijn er ook verschillende hoesjes. Bij Pixum hebben we die verscheidenheid voor smartphone en tablet in ons assortiment. Van de zgn. fliphoesjes (Downflip- en Sideflip-hoesjeCase) via Toughcase-hoesjes naar Hardcase-hoesjesen Siliconen-hoesjes. Bovendien bieden wij aan tabletgebruikers uitmuntende Premium-, Hardcase- en Smart Coverhoezen aan. Kijk in ons assortiment en vind het passende product.