Silicone-Slim-Case Telefoonhoesje voor de Apple iPhone 11 Pro

Voorbeeldafbeelding: Product kan afwijken van foto

Jouw hoesje voor je Apple iPhone 11 Pro:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Bekijk ook eens de andere Telefoonhoesjes:

*incl. btw, excl. verzendkosten

De Silicone-Slim-Case van Pixum - beweeglijk in alle lagen

Een leven zonder smartphone is tegenwoordig voor velen ondenkbaar. Altijd bij de hand en voortdurend startklaar is de smartphone een dagelijks gebruiksmiddel. Dan wordt het des te pijnlijker als zo'n dure smartphone uit je hand glijdt of dat het veelvuldige gebruik sporen achterlaat.

De schokbreker voor je mobieltje, het Silicone-Case Telefoonhoesje

Het ultradunne Silicone-Slim-Case Telefoonhoesje beschermt je smartphone en hult zich als een tweede huid om je smartphone. Door de schokabsorberende laag van ultradun siliconen is het bij vallen beschermd tegen krassen en andere beschadigingen aan je apparaat. Tegelijkertijd zorgt de anti-slip laag van siliconen voor een goede grip en verhindert het uit de hand glijden.

Foto naar keuze, totaal flexibel

Door een speciaal proces wordt de foto op het hoesje geprint, zodat het flexibel blijft en bij elke beweging meebeweegt.Dit garandeert een lange levensduur van jouw telefoonhoesje. Je kunt ook nog je eigen foto hiervoor gebruiken. Ontwerp je Silicone-Slim-Case Telefoonhoesje zo, zoals je dat zelf helemaal wil.

Ontdek creatieve ideeën voor je Pixum telefoonhoesje

We hebben een ideetje

Met onze Pixum telefoonhoesjes kan je heel unieke accessoires ontwerpen. Ter inspiratie hebben wij een aantal originele en creatieve ideeën voor je samengesteld.

Partner-hoesjes ontwerpen

Beste vrienden, mr & mrs, king & queen, etc. Ontwerp hoesjes die bij elkaar passen. Zo hebben jullie altijd een herinnering aan elkaar bij de hand!

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews