Silicoonhoesje

Waar zoek je een hoesje voor?

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Het flexibele siliconen-hoesje beschermt je smartphone effectief tegen stoten. De buigzame siliconen druk is bijzonder duurzaam, en de glijvaste oppervlakte zorgt voor een goede grip.

  • buigzame maar duurzame print, door speciale druktechniek
  • hoogwaardige en robuuste telefoonhoes met witte basiskleur
  • glanzende uitstraling
  • niet aan de zijkant bedrukt
Het siliconen-hoesje beschermt jouw smartphone tegen alle stoten. Het flexibele materiaal wordt op speciale manier bedrukt, waardoor de print kan buigen zonder kwaliteitsverlies.

Detailvideo over de siliconen hoesjes van Pixum

Het siliconen-hoesje beschermt jouw smartphone tegen alle stoten. Het flexibele materiaal wordt op speciale manier bedrukt, waardoor de print kan buigen zonder kwaliteitsverlies.

Het siliconen telefoonhoesje van Pixum - flexibel en veilig in alle situaties

Een leven zonder smartphone is tegenwoordig onvoorstelbaar voor de meesten onder ons. Altijd bij je, en voortdurend in gebruik, de smartphone is je dagelijkse metgezel. Des te meer vervelend is het, wanneer een zo krachtig en dure smartphone uit je hand glijdt of krassen krijgt door dagelijks gebruik.

De schokdemper voor je telefoon, het siliconen telefoonhoesje

Met een siliconen-hoesje van Pixum word je smartphone optimaal beschermd tegen elke vorm van trillingen. Omgeven door een schokdempende laag van siliconen, wordt het altijd beschermd tegen krassen en andere schade aan het toestel, bijvoorbeeld door vallen. Tegelijkertijd, zorgt het non-slip oppervlak van siliconen voor een goede grip en daarmee voorkomt het dat de smartphone uit de hand en op de grond valt.

Design naar hartelust

Door een speciaal proces wordt het ontwerp zo op de siliconen case gedrukt, dat het oppervlak flexibel blijft. Dit garandeert een lange levensduur van het telefoonhoesje. Je kunt het motief helemaal zelf bepalen. Maak je siliconen telefoonhoesje zoals je altijd al één wilde.

Meer tonen » Minder tonen »

Deze telefoonhoesjes zijn misschien ook iets voor jou

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Pixum silicoonhoesje