Creatieve ideeën voor het maken van je Pixum Telefoonhoesje

De lekkerste chocolade, de mooiste schoenen of je liefste huisdier - ontwerp een uniek Pixum telefoonhoesje met je eigen lievelingsfoto's. Als voorbeeld voor onze creatieve ideeën hebben we premium hoesjes gebruikt. Natuurlijk kan je ieder idee ook met een ander hoesje ontwerpen: Sideflip-hoesje, Hardcase, Insteekhoesje, Silicoonhoesje, Downflip-hoesje of Toughcase.

Inspiratie voor je Pixum telefoonhoesje

Love is in the air

Je wilt altijd een leuke foto bij je houden van degenen waar je het meest van houdt? Wat is er dan praktischer dan die foto als telefoonhoesje bij je dragen?

De zoete verleiding

Hoe ziet het met iets zoets? Maak een Pixum telefoonhoesje met een foto van reep chocola. Echt iets voor iedere zoetekauw. En ook echt leuk met Hollands snoep! :)

Music was my first love

Je houdt van muziek, en dat mag iedereen weten? Versier je smartphone met een passende foto - bijvoorbeeld met een chique muziekinstrument, waar je iedere dag weer graag naar kijkt.

Blijf in beweging

Een zonsondergang is een van de meest populaire fotomotieven in de natuur. Bijzonder mooi is zo een foto met vrolijke mensen op de voorgrond. Zo ontstaan grappige licht- en schaduw-effecten.

Spetter, Pieter, Pater

Die leuke zwembadfoto maakt je smartphone meteen een stuk frisser.

There's music in the air

Versier je muzikale Pixum telefoonhoesje met een retro jukebox, muziekboxen, je persoonlijke instrument of je idool.

Twinkel twinkel glamour phone

Met een telefoonhoesje van Pixum bescherm je je smartphone en heb je meteen een echt uniek accessoire. Dit hoesje vol gouden glitter is een net een echt sieraad en past bij ieder glamoureuze outfit.

Japans maar dan anders

Bijzonder en een echte eye-catcher is ons sushi-idee: Maak een foto van je lievelings-sushi en ontwerp daarmee een exotisch Pixum telefoonhoesje.

Het perfecte paar

Deze inspiratie is ideaal voor schoen-liefhebbers. Bij de compositie van dit ontwerp-idee hebben we gelet op de harmonie van mens en natuur uit een speciaal perspectief.

De snack voor tussendoor

Je houdt van stokbrood of sandwiches? Food-photography ziet er lekker uit en is een van de top-trends van onze tijd. Maak een foto van je lievelingseten en ontwerp er een stijlvol Pixum telefoonhoesje mee.

Stemmingsvolle momenten

Vastgehouden op honderden foto's: het perfecte ogenblik. Gebruik deze foto's voor je Pixum telefoonhoesje - zo kan je telkens weer nagenieten.

Beestachtige momenten

Je wilt je huisdier altijd bij je hebben maar bent nog op zoek naar een creatief foto-idee? Zoom in op de ogen van je dier. Zo komen ze mooi naar voren en je kunt de hele dag van je huisdier genieten.

Schoenen boven schoenen

Klassiek, modern, bont of eenkleurig - schoenen zijn veelzijdig. Vaak loont het zich een tweede keer te kijken. Met de juiste atmosfeer ontstaat een kunstzinnige impressie die het waard is op een Pixum telefoonhoesje te vereeuwigen.

Real live emoticons

Wat denk je van een menselijke smiley? Imiteer de leukste emoticons en ontwerp daarmee een grappig en origineel Pixum telefoonhoesje.

A little bit of sunshine

Maak een hoesje met je favoriete zomerfoto's erop! Zo heb je altijd een beetje zonlicht bij de hand, zelfs tijdens grauwe winterdagen.

Pixum Telefoonhoesje App

Download de app om gemakkelijk en snel jouw hoesje overal te ontwerpen!

Handige informatie, tips en trucs

Voor elke smartphone het passende hoesje

Je houdt van een trendy accessoire en houdt er wel van je foto's te delen? Hoogste tijd om je eigen, unieke telefoonhoesje te maken. Je smartphone ziet er met een zelfgemaakt telefoonhoesje met je eigen foto niet alleen erg leuk uit, maar je beschermt de smartphone tegen weersomstandigheden en alle stootjes en krassen die in een handtas te verwachten zijn. Bij Pixum zijn de volgende hoesjes verkrijgbaar:

  • Premium-hoesje
  • Sideflip-hoesje
  • Hardcase-hoesje
  • Siliconen hoesje
  • Downflip-hoesje
  • Toughcase-hoesje
  • Insteekhoesje

Ieder hoesje heeft zijn eigen handige eigenschappen. Bij Pixum vind je hoesjes voor bijna alle smartphone modellen van niet alleen de meest bekende merken zoals Apple, Samsung, Sony, LG, Huawei, HTC of Nokia, maar nog veel meer.