Hoesje met nekkoord voor de Apple iPhone 5

Voorbeeldafbeelding: Product kan afwijken van foto

Jouw hoesje voor je Apple iPhone 5:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Pixum telefoonhoes voor jouw Apple iPhone 5

Met Pixum heeft iedereen de mogelijkheid om voor zijn of haar iPhone 5 het hoesje te ontwerpen wat bij zijn of haar persoonlijkheid en smaak past. Kies uit de verschillende hoesjes degene die bij jouw voorstellingen past.

iPhone 5 - maar dan anders: creatieve ontwerpen voor jouw telefoonhoesje

Meer snelheid, een groter display en lichter als zijn voorgangers. Echter, ook de geliefde smartphone heeft wat zwakke punten, de aluminium oppervlakte is een blikvanger, maar daardoor ook zeer gevoelig voor krassen. Een beschermend hoesje behoort daardoor tot de standaard accessoires van de smartphone-fans.

Hardcase-, siliconen- of een downflip-hoesje? De rondom-bescherming voor jouw smartphone

Welke eigenschappen zijn voor jou belangrijk aan een telefoonhoesje? Bij Pixum kun je uit verschillende soorten het hoesje kiezen wat aan jouw eisen voldoet voor de bescherming van jouw Apple Smartphone:

  • Hardcase-hoesje: De harde kunststof hoes wordt eenvoudig aan de telefoon geklikt en vangt stoten op.
  • Premium-hoesje: Het premium-hoesje biedt dezelfde bescherming als de hardcase, maar deze is 100% bedrukt, dus ook helemaal rondom.
  • Siliconen-hoesje: Deze stootdemper onder de telefoonhoesjes van Pixum past zich flexibel aan de behuizing aan en verkleint de kans op beschadigingen.
  • Toughcase-hoesje: De combinatie van de robuuste hardcase (buitenkant) en het flexibele siliconen (binnenkant) zorgt voor de maximale bescherming.
  • Downflip-hoesje: Dit hoesje is van kunstleder en wordt naar boven dichtgeklapt en heeft een magneetsluiting.
  • Sideflip-hoesje: Vergelijkbaar met de downflip, alleen dan opent deze naar de zijkant. Er is ruimte voor pasjes en heeft een opdruk aan beide zijden van de telefoon.

Alle hoesje van Pixum hebben voor jouw Apple iPhone 5, 5c of 5s de juiste uitsparingen, waardoor sensoren, bediening en camera bereikbaar blijven.

Telefoonhoesjes als cadeau: wees creatief

Ook voor anderen kun je nu creatief worden, als kerstcadeau voor de familie, voor de verjaardag van een goede vriend of gewoon zomaar ? de zelfontworpen telefoonhoesjes van Pixum zijn het ideale cadeau. Kies nu gelijk een product uit en start de Online-Designer. Aan jouw fantasie zijn geen grenzen gesteld.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews
Bekijk ook eens de andere Telefoonhoesjes:

*incl. btw, excl. verzendkosten