Toughcase-hoesje voor de Apple iPhone 7

Jouw hoesje voor je Apple iPhone 7:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Bekijk ook eens de andere Telefoonhoesjes:

*incl. btw, excl. verzendkosten

Tough Case telefoonhoesje: stijlvol design en optimale bescherming? Waarom niet gewoon allebei

De combinatie van zekerheid en design

Ook voor onze dagelijkse metgezel smartphone is een functionele telefoonhoes van essentieel belang. Wie wil met zijn smartphone het risico lopen van vallen, krassen of vloeistoffen? Telefoonhoesjes met de beste bescherming hebben vaak een achterstand in het ontwerp. Dat is geen geheim. Maar geen probleem zonder oplossing.

Tough Case telefoonhoes van Pixum kan alles aan

De eigen ontworpen Tough Case van Pixum bied je de mogelijkheid om alles te krijgen: de best mogelijke bescherming en een ontwerp dat precies past bij je smaak. Aan de buitenkant is deze kras- en schokbestendig, binnenin is de smartphone door een kern van zwarte silicone om zelfs de grootste schok te weerstaan. De Tough Case biedt daarmee de best mogelijke bescherming tegen extreme invloeden en overtuigt door zijn eenvoudige ontwerp. Specifieke cut-outs laten je toe om ongecompliceerd te werken met de camera, de microfoon of de laadstekker.

Een telefoonhoes voor jou

Pixum biedt niet alleen de mogelijkheid een telefoonhoes te kopen die je telefoon perfect beschermt, maar je kunt hem zelf designen. De Tough Case is ideaal voor liefhebbers van outdoor-activiteiten of voor de actie-liefhebbers, want hij biedt:

  • bescherming tegen beschadiging van de apparatuur veroorzaakt door het laten vallen of ernstige schokken
  • bescherming tegen krassen en deuken
  • briljante afdrukken in kleur, dat is absoluut krassen- en stootvast

Ontdek creatieve ideeën voor je Pixum telefoonhoesje

We hebben een ideetje

Met onze Pixum telefoonhoesjes kan je heel unieke accessoires ontwerpen. Ter inspiratie hebben wij een aantal originele en creatieve ideeën voor je samengesteld.

Partner-hoesjes ontwerpen

Beste vrienden, mr & mrs, king & queen, etc. Ontwerp hoesjes die bij elkaar passen. Zo hebben jullie altijd een herinnering aan elkaar bij de hand!

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews