Downflip telefoonhoesje zelf maken

Waar zoek je een hoesje voor?

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Het beste aan de downflip case is, is dat je je foto rondom kunt laten afdrukken. Zoveel ruimte voor het ontwerp van een mobiele telefoonhoes is nergens anders te krijgen. Via een hoogwaardig drukproces past de foto zich aan het flexibele materiaal aan en wordt in alle details getoond, en is daarbij ook nog eens krasbestendig.

  • Eenvoudig te openen en sluiten met praktische magneetsluiting
  • Hoogwaardig materiaal met leder optiek
  • Duurzame bescherming tegen slijtage
Het downflip-hoesje maakt jouw telefoon tot een echt luxe accessoire, met bedrukt kunstleer aan beide kanten en een handige magneetsluiting.

Detailvideo over de downflip hoesjes van Pixum

Het downflip-hoesje maakt jouw telefoon tot een echt luxe accessoire, met bedrukt kunstleer aan beide kanten en een handige magneetsluiting.

Hoogwaardige lederlook met het downflip-hoesje van Pixum

De downflip telefoonhoes is een goede keuze als je je telefoon niet alleen perfect wilt beschermen, maar ook een prachtig accessoire bij de hand wilt hebben. De hoes van hoge kwaliteit met leren optiek omhult de telefoon en beschermtn in het bijzonder het scherm tegen krassen. De smartphone wordt binnenin beschermt in een stabiel omhulsel, dat voldoende bescherming biedt tegen vallen.

Gratis ontwerp zonder verlies

Het beste aan de downflip case is, is dat je je foto rondom kunt laten afdrukken. Zo veel ruimte voor het ontwerp van een mobiele telefoonhoes is nergens anders te krijgen. Via een hoogwaardig drukproces past de foto zich aan het flexibele materiaal aan en wordt in alle details getoond maar is ook krasbestendig.

  • Eenvoudig te bedienen met praktische magneetsluiting
  • Hoge kwaliteit materiaal in leder optiek
  • Duurzame bescherming tegen slijtage

Eigen design - Wild Rock 'n' roll ontwerp of elegante understatement

De telefoonhoes downflip biedt voldoende ruimte voor jouw ideeën. Je bespaart met een zelf ontworpen downflip-hoesje, niet alleen het klikken door talloze design templates, maar je creëert iets unieks en persoonlijks.

Meer tonen » Minder tonen »

Deze telefoonhoesjes zijn misschien ook iets voor jou

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Pixum downflip telefoonhoesje