Maak nu zelf een telefoonhoesje met jouw foto's

Vind het perfecte hoesje voor jouw smartphone. Kies uit 7 verschillende telefoonhoesjes, van siliconen tot sideflip. Nu gemakkelijk zelf maken!

Altijd in echte Pixum-kwaliteit

Zo beoordelen onze klanten de Pixum Telefoonhoesjes
Kies het telefoonhoesje, dat bij je past:

De meest populaire telefoonmerken

Het Apple® logo is een geregistreerd handelsmerk van Apple inc. in de VS. | Het Samsung® logo is een geregistreerd handelsmerk van de Samsung Group in Zuid-Korea. | Het Sony® logo is een geregistreerd handelsmerk van de Sony Corporation in Japan. | Het HTC® logo is een geregistreerd handelsmerk van de HTC Corporation in Taiwan. | Het Nokia® logo is een geregistreerd handelsmerk van de Nokia Corporation in Finland. | Het Huawei® logo is een geregistreerd handelsmerk van Huawei Ltd. in China. | Het LG® logo is een geregistreerd handelsmerk van de LG Group in Zuid-Korea.

Andere bestelmanieren

Pixum Telefoonhoesje App

Download de app om gemakkelijk en snel jouw hoesje overal te ontwerpen!

Ontdek creatieve ideeën voor je Pixum telefoonhoesje

We hebben een ideetje

Met onze Pixum telefoonhoesjes kan je heel unieke accessoires ontwerpen. Ter inspiratie hebben wij een aantal originele en creatieve ideeën voor je samengesteld.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Pixum telefoonhoesjes:
Zelf telefoonhoesje maken met je eigen foto

Mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken. Je smartphone heb je altijd bij je. Het is een zeer belangrijk communicatiemiddel en een belangrijk onderdeel in ons leven geworden. Daarin heb je je adresboek, je foto's, je agenda, bijna je hele leven. We nemen de telefoon overal mee naar toe, gebruiken 'm de hele dag door en hebben 'm altijd binnen handbereik. De gemiddelde mobiele telefoon kost al gauw meer dan ¤200. Een kostbaar bezit dat beschermd moet worden tegen vallen en stoten, bijvoorbeeld door middel van een hoesje om het toestel. Bij Pixum kun je voor bijna elke smartphone die nu op de markt is, het passende telefoonhoesje vinden. Vervolgens kun je jouw geheel eigen hoesje maken met jouw foto erop.

Voor elk wat wils

Iedereen heeft andere verwachtingen van een hoesje. Daarom bieden wij allerlei verschillende hoesjes aan, zodat iedereen het perfecte telefoonhoesje zal vinden bij Pixum. Laat je overtuigen door ons aanbod en kies nu het product dat bij jou past. Zo ziet je smartphone er niet alleen prachtig uit, maar wordt hij nog eens goed beschermd. Van de stijlvolle en stevige flip-hoesjes, tot de flexibele en schokbestendige siliconen-hoesjes - bij Pixum maak jij met jouw foto's de mooiste hoesjes.

Het perfecte hoesje voor vele smartphone-modellen

Bij Pixum vind je voor vele verschillende smartphone-modellen het perfecte telefoonhoesje. Maak jouw eigen unieke hoesje, met jouw foto voor onder andere Apple iPhone 7, iPhone 6 plus, Samsung Galaxy S6, Huawei, HTC One en Sony Xperia, en nog veel meer merken en modellen!

Snel en gemakkelijk jouw hoesje ontwerpen in de online-editor

Ontwerp jouw persoonlijke telefoonhoesje gemakkelijk en snel in de online-editor. Met onze online tools maak je binnen een ogenblik jouw unieke hoesje met je eigen foto, design en/of tekst. Zo krijg je altijd een uniek product in handen, als ongelofelijk origineel cadeau, of om jezelf een plezier te doen. Zo kun je jouw smartphone omtoveren in een echt persoonlijk accessoire. Laat jezelf verrassen door onze hoogwaardige kwaliteitsdruk, met briljante kleuren en scherpe contrasten, en een wereld aan ontwerpmogelijkheden. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp jouw droomhoesje.

Gebruik de juiste foto voor je telefoonhoesje

Het is aan te raden een foto met een hoge resolutie (hoger pixelaantal) te gebruiken. Vroeger was daarvoor een echte fotocamera nodig, in plaats van bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Tegenwoordig hebben smartphones, zoals iPhones, camera's met zo'n goede resolutie, dat een dure camera niet meer nodig is. Let wel op dat foto's die via bijvoorbeeld Facebook of Whatsapp gedownload worden, sterk gecomprimeerd zijn en daardoor mindere kwaliteit hebben.

Kijk altijd goed naar de preview die op de website gegeven wordt, voordat je de bestelling definitief plaatst. Op de preview kun je nagaan of het hoesje precies wordt, zoals je wilt en niet te overbelicht of onscherp zijn, of een kleurzweem hebben.

Welk ontwerp je ook kiest - of het nu een gedurfde grafische print is, of een prachtige foto van je partner of kind - met een gepersonaliseerd telefoonhoesje kun je er zeker van zijn dat je mobieltje in stijl beschermd wordt.