Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Hardcase-hoesje voor de Samsung Galaxy S5

Jouw hoesje voor je Samsung Galaxy S5:

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

Productinformatie

Samsung Galaxy S5 ? nieuwe aankleding voor hippe smartphones

Vallen van grotere hoogte is voor een smartphone vaak het einde. Dat moeten de ontwikkelaars van Samsung in gedachten hebben gehad toen zij de Samsung Galaxy S5 een stroevere achterkant gaven. Ofwel het niet meer zo eenvoudig uit je hand glijdt, vallen blijft een kritiek punt. Daarom zul je jouw met een robuust telefoonhoesje moeten beschermen, zo verklein je de kans op krassen en zelfs

Telefoonhoesjes van Pixum: 6 mogelijkheden voor verantwoording

Je wilt er zeker van zijn dat jouw smartphone niets gebeurt? Neem dan eens een kijkje tussen de 6 verschillende modellen telefoonhoesjes van Pixum, deze geven niet alleen bescherming, maar kunnen ook nog eens individueel ontworpen worden:

  • Hardcase-hoesje:de op de achterkant bedrukte kunststof behuizing pakt de achterkant en zijkant van jouw smartphone in en geeft niet af.
  • Siliconen-hoesje: gemaakt van flexibel silicoon, ligt goed in de hand, vangt stoten op en verkleint de kans op beschadigingen.
  • Sideflip-hoesje: Dit hoesje is van kunstleder en wordt naar boven dichtgeklapt en heeft een magneetsluiting.
  • Downflip-hoesje: Vergelijkbaar met de downflip, alleen dan opent deze naar de zijkant. Er is ruimte voor meerdere pasjes en wordt geheel bedrukt.
  • Premium-hoesje: een robuuste hardcase met briljante kleuren, 8 kleuren druk en de randen zijn ook bedrukbaar.
  • Toughcase-hoesje: De combinatie van de robuuste hardcase (buitenkant) en het flexibele siliconen (binnenkant) zorgt voor de maximale bescherming.

Het ontwerp maak jezelf

Pixum biedt je de unieke mogelijkheid om zelf creatief te worden. Je kunt eigen foto?s van jouw harde schijf, facebook- of instagramaccount uploaden en voor een persoonlijk ontwerp gebruiken. Maak het af met een tekst of een achtergrondkleur en klaar is jouw persoonlijke telefoonhoesje.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Klantenreviews
Bekijk ook eens de andere Telefoonhoesjes:

*incl. btw, excl. verzendkosten