Pixum Klantenservice

Vragen of opmerkingen? Lees het service-artikel of neem direct contact met ons op.

Contact opnemen

Hoe kan ik mijn product tussentijds opslaan en weer vinden?

Je bent druk bezig aan het maken van je fotoproduct (bijv. fotokalender, fotomok of fotopuzzel) en er komt iets tussen? Of misschien wil je wachten om het vooraf aan iemand te laten zien, of verschillende varianten met elkaar te vergelijken? Dan kun je bij Pixum altijd gemakkelijk je fotoproduct als ontwerp opslaan in "Mijn Pixum" om er later aan verder te werken!

Producten als ontwerp opslaan op de website

  1. Kies in de Online-Editor (het product-ontwerpgedeelte van de website) rechtsboven op Ontwerp
  2. Selecteer Opslaan of Opslaan als...
  3. Verzin een passende naam voor je ontwerp
  4. Klik op OK

Zodra je je rechtsboven via Inloggen inlogt bij Pixum (wanneer je nog niet ingelogd bent) wordt je product opgeslagen in jouw account ("Mijn Pixum"). Daardoor kun je vanaf nu waar je ook bent weer verder werken aan je fotoproduct, door je gewoon in te loggen via de website.

Let op dat verdere veranderingen aan je ontwerp niet automatisch worden opgeslagen. Om je fotoproduct tussentijds op te slaan kun je weer via Ontwerp voor Opslaan kiezen. Zo word je vorige ontwerp met de nieuwe versie overschreven. Wil je liever een tweede versie aanleggen? Dan kun je kiezen voor Opslaan als... om een nieuw ontwerp met een nieuwe naam op te slaan.

De Online-Editor ziet er anders uit wanneer je een oudere browser gebruikt die geen HTML5 ondersteunt (bijv. Internet Explorer 8). Wanneer dit het geval is kun je rechtsboven, onder het lege tekstvlak, jouw product opslaan.

Verder werken aan opgeslagen ontwerpen

Om een opgeslagen ontwerp te kunnen laden en verder te werken aan je fotoproduct, moet je ingelogd zijn met dezelfde account.

Via Mijn Pixum > ❤ Mijn producten vind je jouw opgeslagen fotoproducten. Kies een ontwerp en klik op Aanpassen om direct in de Online-Editor te belanden. Hierna kun je verder werken aan je product, of deze meteen bestellen.

Het is ook mogelijk om direct vanuit de Online-Editor een ontwerp te laden. Wanneer je een zelfde soort product in de Online-Editor geslecteerd hebt, kun je weer rechtsboven via Ontwerp > Openen een opgeslagen product laden.

Producten opslaan in de Pixum Fotowereld Software

Ook in de Pixum Fotowereld Software kun je jouw projecten tussentijds opslaan. Er steekt vaak veel moeite in het maken van bijvoorbeeld een fotoboek of wenskaart en het is fijn wanneer je dan tussentijds kunt opslaan, zodat je later verder kunt ontwerpen. Geen probleem!

Zo sla je jouw fotoproducten op in de software

  1. Klik in het ontwerpvenster op linksboven op Bestand
  2. Kies vervolgens voor Opslaan als
  3. Selecteer een map op je computer waar je jouw project wilt opslaan

Mocht je vanaf nu tussentijds nog je project willen opslaan, dan kun je gemakkelijk kiezen voor Bestand > Opslaan of toetscombinatie Ctrl+S. Mocht je het ontwerpvenster tussentijds perongeluk verlaten, zonder dat je het project hebt opgeslagen, dan krijg je hierover een mededeling.

Het openen van een project kan ook te allen tijde via Bestand. Hier kun je kiezen uit een lijst van recente projecten, of de optie om een ander project te openen.

Producten opslaan in de Pixum App

De Pixum App slaat je producten automatisch tussentijds op!

De meeste andere Pixum Apps werken net als de Online-Editor.

Contact opnemen met Pixum

Veelgestelde vragen kun je vinden op onze servicepagina. Daar vind je o.a. informatie over onze producten, prijzen en levertijden.

Nog andere vragen of opmerkingen? Geen probleem. We staan je graag te woord!

Neem contact op met Pixum »

Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Contact

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.