Uiterste besteldata voor kerstmis

Wil je je Pixum fotoproduct op tijd voor kerstmis onder de boom hebben, hou dan rekening met onze uiterste besteldata. Als je voor de genoemde datum bestelt garanderen wij een levering op tijd voor kerstavond. Zelfs als je na deze termijn bestelt doen onze medewerkers alles ervoor om te zorgen dat je je kerstcadeaus hopelijk nog op tijd ontvangt.

* Onze logistieke partners zorgen voor een levering op tijd, op voorwaarde dat er geen omstandigheden zijn die de levering moeilijk of onmogelijk maken, bijvoorbeeld onvoorspelbare slechte weersomstandigheden.

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.

Jouw aanmelding van de Pixum nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixum.com.