Hoge drukte verwacht bij de post

Het zal druk worden bij de pakketjesdienst - Bestel je kerstcadeautjes alsjeblieft op tijd

Er worden dit jaar waarschijnlijk, net als vorig jaar, meer cadeaus dan ooit online besteld. Dat is in principe goed, maar de post zal het ongekend druk krijgen. Er wordt dus verwacht, dat bij pakketjes vertragingen kunnen oplopen.

Dus vandaar ons appel aan jullie dit jaar: Bestel online kerstcadeautjes, of het nou bij Pixum is of bij een andere zaak, zo vroeg mogelijk en voorkom verzendstress. Zo zullen ze het bij de post stukken makkelijker krijgen. Meer over de situatie bij PostNL kun je hier lezen:
Actuele vertragingen bij PostNL | Corona en PostNL's bezorging

* De bovenstaande besteldata zijn op basis van een pessimistische variant van de normale situatie. Aangezien 2020 ons al vaker voor verrassingen heeft doen staan, kunnen we niet met 100% zekerheid zeggen dat het zelfs met die besteldata gaat lukken alles op tijd te bezorgen.

Kerst met Pixum

Laat je inspireren op de Pixum Kerstmarkt en ontdek de meest persoonlijke cadeautjes voor 2021!

Haal het meeste uit je Pixum fotoproducten

Pixum Fotowereld Software

De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Voor gemak en flexibiliteit op je smartphone. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.

Meld je aan voor de Pixum Nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixum.com.

Contact opnemen met Pixum

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op of vind antwoorden op meer veelgestelde vragen!

Tel: 020 22 55 122
Ma - Vr 10:00 - 14:00
Of neem contact op via het contactformulier

Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Contact