Foto op plexiglas
Foto op plexiglas

Laat jouw foto's stralen als hoogwaardige foto op plexiglas. Gemakkelijk te maken bij Pixum. Nu afdrukken met ¤ 10 korting!

Jouw kortingscode* is:
EB3775FC256FBAA
Nu ontwerpen

Foto op plexiglas: Jouw mooiste herinneringen afdrukken met stralende kleuren

Er zijn van die foto's die wil je nooit meer kwijt. Een prachtige foto van de kinderen. Of een foto van een speciale gelegenheid. Denk aan een bruiloft, een jubileum, een geboorte, een verjaardag, een vakantie of een diploma-uitreiking. Of misschien wel een foto van een sportwedstrijd! Laat Pixum deze momenten voor je afdrukken als prachtige foto op plexiglas.

Momenten vasthouden in topkwaliteit

Tegenwoordig is het zo eenvoudig om snel even een foto te maken of om wat extra foto's te maken. Iedereen heeft een fotoapparaat op het mobieltje en kan dus altijd en overal van een gebeurtenis een foto van maken. Veel foto's zijn gewoon momentopnamen en worden vervolgens of ergens opgeslagen of weer gedeletet. Zo nu en dan zit er een foto bij die zo mooi is dat hij gekozen wordt als screensaver of om er een foto met lijst van te maken. Deze unieke foto's zijn zeer geschikt om ze te gebruiken voor een foto op plexiglas. Om er een schitterend schilderij van te maken voor de woonkamer. Als blijvende herinnering.

Kleurrijk, duurzaam en vol diepte - dat is een foto op plexiglas

Een foto op plexiglas laten afdrukken, betekent kiezen voor iets anders. Iets dat een cadeau wordt voor iemand die je daarmee een geweldig plezier doet. Voor de eigen herinnering gemaakt wordt of omdat de opname zo uitzonderlijk mooi is dat het op zich al een schilderij is. Denk aan een zonsondergang aan een mooi strand of meer waar jullie tijdens de vakantie van een heerlijke dag zaten na te genieten. Een foto op plexiglas is in vele verschillende formaten te verkrijgen, nagenoeg onbreekbaar, kan zeer oud worden en het geeft die aparte extra glans en diepte aan je foto. Hierdoor krijgt de foto extra cachet en wordt deze nog mooier.

Gemakkelijk en snel jouw foto op plexiglas bestellen

Het aanleveren van de foto is makkelijk. Via een simpel programma kun je de foto uploaden. Vervolgens kies je de dikte van het plexiglas en kun je meteen zien hoe de foto er uit zal gaan zien. Bevalt dat, dan is het een kwestie van op de knop drukken en een paar dagen later is jouw foto op plexiglas al in huis. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want het is een goedkoop schilderij. Waarbij uiteraard ook geldt dat de waarde eigenlijk niet in geld uit te drukken is. Zelf gemaakt en een blijvende - en mooie herinnering.

Andere interessante links

<p>Catharina organiseert fotografie-exposities. Ze kiest ervoor de foto's bij Pixum af te drukken als foto op plexiglas, onder andere vanwege de geweldige kleurdiepte en de professionele kwaliteit. In de video legt ze uit waarom foto's op plexiglas museumwaardig zijn.</p>

Museumwaardig: Foto op plexiglas

Catharina organiseert fotografie-exposities. Ze kiest ervoor de foto's bij Pixum af te drukken als foto op plexiglas, onder andere vanwege de geweldige kleurdiepte en de professionele kwaliteit. In de video legt ze uit waarom foto's op plexiglas museumwaardig zijn.

Echte Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over de foto op plexiglas