Om je foto op acryl te verlichten heb je nodig:

  • 1 Passende foto. Heb je geen geschikte foto? Dan vind je er zeker een in onze Beeldbank
  • 1 Foto op acryl (directe druk), met een formaat naar wens
  • Meerdelig lichtlijstje, verkrijgbaar in een woonwinkel. De lengte is afhankelijk van het formaat van de foto op acryl. In ons voorbeeld hebben wij een vierdelig lichtlijstje van 25 cm gebruikt bij een afdruk van 60×20 cm.
  • Eventueel dubbelzijdig plakband, als dat niet bij de lichtlijstjes meegeleverd wordt.

Handleiding:

  1. Ontwerp een foto op acryl (directe druk). Upload hiervoor een eigen foto of kies een van de vele foto uit de Pixum beeldbank. Selecteer het gewenste formaat.
  2. Bestel je foto op acryl met de wandbevestiging "schroefsysteem".
  3. Heb je de foto op acryl ontvangen, schroef dan de wandbevestiging in de gaatjes in iedere hoek van het product. Hang de foto nog niet op zonder de lampjes!
  4. Plak de lichtlijstjes op de achterkant van het product, in het midden tussen de wandbevestiging. Ons voorbeeld is een panoramaformaat, wij hebben daarom twee lichtlijstjes van 25 cm op de twee lange kanten van de foto op acryl geplakt.
  5. Hang de foto met de lichtlijstjes op.
  6. Klaar is de indirecte verlichting. Geniet van het resultaat.

Waarom foto op acryl? De foto op acryl (directe druk) is bijzonder geschikt voor deze verlichting, omdat de wandbevestiging "schroefsysteem" voor de nodige afstand van de wand zorgt en het licht door het acrylglas kan schijnen.

Wij wensen je veel plezier bij het maken van jouw eigen creatieve product!