Zon, zomer, strand als Galleryprint

Mijn keuze viel op de galleryprint methode van afdrukken in het formaat 30×45 cm. De galleryprint is van een zeer hoge kwaliteit en bijzonder kleurecht. Ik weet dat licht sterk gespiegeld wordt door het acrylglas, dus je moet er wel een geschikte wand voor zien te vinden. De werkplek in mijn thuiskantoor is met opzet zo ingericht dat de computer monitoren niet aan direct zonlicht en overige lichtbronnen worden blootgesteld. Dit maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor het ophangen van galleryprints zonder dat verblindende effect.

Zomers thema voor mijn galleryprints

De geselecteerde foto's hebben het thema: "Zon, zomer, strand en nog veel meer - herinneringen om heerlijk bij te ontspannen". Als ik aan ontspanning denk, denk ik aan open wateren en aan stranden. Ik heb dan ook een selectie gemaakt van vakantiefoto's op verschillende locaties waar dit het beste wordt weergegeven.

De wanddecoratie heb ik met een lichte helling naar beneden opgehangen wat mij de look geeft waar ik op zoek naar ben. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van de galleryprint, kan het nodig zijn om te boren en pluggen te gebruiken om te garanderen dat deze zonder problemen op zijn plek blijft hangen.

Markus B.

Welke formaten zijn er en wat kost een Galleryprint?

Pixum Galleryprint formaten en prijzen in één overzicht

Pixum Galleryprints zijn er in heel veel formaten van 20×20 tot en met 150×100. Vind hieronder binnen een paar kliks het formaat dat bij jou en jouw budget past.

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Onze klanten over Pixum Galleryprints

  Wat zeggen onze klanten over onze galleryprint
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.