Foto's online bestellen
50 Foto's gratis
50 Foto's gratis*

Snel. Briljant. Op premium-papier!
Nu foto's bestellen bij de testwinnaar!

Formaatoverzicht van de fotoafdrukken »

Je kortingscode luidt:

4D5B4656CF823D3

Klik hier en ontvang de code via e-mail

Foto's bestellen
9cm Premium-Foto

9cm Premium-Foto vanaf ¤ 0,12 per stuk**

Foto's in het kleine formaat online bestellen op premium papier.

Naar de fotoafdrukken
10cm Premium-Foto

10cm Premium-Foto vanaf ¤ 0,15 per stuk**

Fotoafdrukken in het standaardformaat - bestel via de website, met de software of de nieuwe app.

Naar de fotoafdrukken
10cm Premium-Foto met rand

10cm Premium-Foto met rand vanaf ¤ 0,16 per stuk bestellen**

Het 10 cm-formaat met exclusieve witte rand.

Naar de fotoafdrukken
Online fotoalbum

Online fotoalbums gratis

Gratis Online fotoalbum met tot 1 GB opslag. Afbeeldingen uploaden en met vrienden delen.

Naar online album

Bij Pixum foto's bestellen online - fotoservice in de kwaliteit van een testwinnaar

Je hebt vele mooie foto's geschoten met je digitale fotocamera en nu wil je deze een voor een online laten ontwikkelen? Dan ben je bij Pixum op de juiste plek, want hier kan je heel eenvoudig naar believen in vele verschillende formanten hoogwaardige foto's online bestellen. Maak gebruik van de uitstekende fotoservice van Pixum.

Je foto's in het handzame 9cm formaat bestel je al voor slechts ¤ 0,12 per afdruk. Naast de standaardmaten 9cm, 10cm, 11cm en 13cm biedt Pixum veel meer formaten en mogelijkheden aan, om je digitale foto's af te drukken.Foto's onlineAlle afdrukken worden via een modern en milieuvriendelijk printproces geproduceerd op hoogwaardig premium fotopapier. Ze overtuigen door de heldere en natuurlijke kleuren. Met deze methode eerste klas en de zeer voordelige prijs blijft de fotoservice Pixum overeind bij elke kwaliteits- en prijsvergelijk.

Foto's bestellen doe je online en in weinig dagen thuisgestuurd

Als je bij Pixum online foto's bestelt, worden deze binnen een dag geproduceerd en aan jou verstuurd. Nadat je je fotobestanden hebt geüpload en de bestelling verstuurd hebt, worden ze de volgende werkdag bij Pixum gedrukt en binnen een tot drie dagen bezorgd. Zo is het mogelijk om binnen enkele dagen je foto's als echte afdrukken in handen te hebben.

Maak bij Pixum gebruik van de veelzijdige mogelijkheden je foto's online te bestellen en ontwerp eens een fotoboek, een foto op canvas of een van de andere fotocadeaus. Ook de fotokalender is een zeer geliefd cadeau-idee, waarmee je je familie en vrienden een jaar lang plezier doet. Vertrouw op de testwinnaar en beleef de uitstekende Pixum premium-kwaliteit.

Onze klanten over Pixum fotoafdrukken

Ik bestel nu al een tijdje mijn foto's bij Pixum. Vooral over de kleurenoptimalisatie (DPO) en de kwaliteit van het papier zit ik mij nog steeds te verbazen over de topkwaliteit!
Irene

Pixum is in mijn optiek echt een van de betere fotoservices. Je ziet het wellicht niet meteen, maar uiteindelijk bleek het voor mij een strak geheel te zijn, welk bestaat uit een goede klantenservice, een gebruiksvriendelijke website en producten van hoge kwaliteit.
Ivar

Ik ben gewoon blij met Pixum. Ik heb er al enkele keren iets besteld en tot nu toe altijd goede producten ontvangen. Verder wordt je altijd netjes op de hoogte gehouden van de voorderingen in het productie- en leveringsproces. Zo hoort het te zijn.
Carolien

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »

*De kortingscode is geldig voor 50 fotoafdrukken in het 10cm-formaat (incl. btw, excl. verzending) en is geldig t/m 31-10-2017. Verzendkosten volgens prijslijst. Per bestelling, klant en adres kan de kortingscode maar 1x gebruikt worden. Een combinatie van meerderde codes is niet mogelijk.

** Incl. btw en excl. verzendkosten