Kwantumkorting op fotoafdrukken
Kwantumkorting op fotoafdrukken

Bespaar nu tot wel 30% op Pixum fotoafdrukken. Hoe meer foto's je bestelt, hoe meer korting je krijgt.

Foto's uploaden

Kwantumkorting op fotoafdrukken en -varianten

Laat je foto's niet verdwijnen op je harde schijf of in de cloud. Maak gebruik van de Pixum Fotoafdrukken kwantumkorting, zodat je geen foto's hoeft te zitten sorteren.

Aantal (vanaf) Jouw voordeel Jouw kortingscode*
150 afdrukken 12% korting FOTO-PACK-150
250 afdrukken 15% korting FOTO-PACK-250
500 afdrukken 19% korting FOTO-PACK-500
1000 afdrukken 24% korting FOTO-PACK-1000
2500 afdrukken 30% korting FOTO-PACK-2500

Onze premium fotoafdrukken hebben flexibele afmetingen

We houden van foto's bij Pixum. Daarom doen we er alles aan om met onze fotoafdrukken zo dicht mogelijk bij jouw oorspronkelijke foto te blijven, niet alleen qua kwaliteit en kleuren, maar ook wat de afmetingen betreft. Daarom hebben onze fotoafdrukken flexibele afmetingen.

Bij alle fotoafdrukken met een enkele centimeter aanduiding (9, 10, 11, 13, 20 en 30 cm) staat het aantal centimeters voor de korte kant van de foto. Deze formaten hebben namelijk allemaal een flexibel formaat, afhankelijk van de verhoudingen van de foto die je laat afdrukken.

Meer informatie vind je hier: Hoe groot worden mijn foto's?

Pixum Fotoafdrukken en -varianten

Kwantumkorting geldt op alle fotoafdrukken van Pixum.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen klanten over onze fotoafdrukken
Foto's bestellen bij Pixum Online-Fotoservice in prijswinnende kwaliteit

Je hebt vele mooie foto's geschoten met je digitale fotocamera en nu wil je deze foto's bestellen? Dan ben je bij Pixum op de juiste plek, want hier kan je heel eenvoudig naar believen in vele verschillende formanten hoogwaardige foto's online bestellen. Maak gebruik van de uitstekende fotoservice van Pixum.

Alle afdrukken worden via een modern en milieuvriendelijk printproces geproduceerd op hoogwaardig premium fotopapier. Ze overtuigen door de heldere en natuurlijke kleuren. Met deze methode eerste klas en de zeer voordelige prijs blijft de fotoservice Pixum overeind bij elke kwaliteits- en prijsvergelijking.

Foto's bestellen doe je online en worden in weinig dagen thuisgestuurd

Als je bij Pixum online foto's bestelt, worden deze binnen een dag geproduceerd en aan jou verstuurt. Nadat je je fotobestanden hebt geüpload en de bestelling verstuurd hebt, worden ze de volgende werkdag bij Pixum gedrukt en binnen een tot drie dagen bezorgd. Zo is het mogelijk om binnen enkele dagen je foto's als echte afdrukken in handen te hebben.

Maak bij Pixum gebruik van de veelzijdige mogelijkheden je foto's online te bestellen en ontwerp eens een Pixum Fotoboek, een foto op canvas of een van de andere fotocadeaus. Ook de fotokalender is een zeer geliefd cadeau-idee, waarmee je je familie en vrienden een jaar lang plezier doet. Vertrouw op de testwinnaar en beleef de uitstekende Pixum premium-kwaliteit.

Pixum Business

Meer dan één grote bestelling? Neem contact op met het Pixum Zakelijk Team, voor, o.a.

  • Een directe aanspreekpartner
  • Aanbiedingen op maat
  • Bewezen topkwaliteit