Pixum Fotoboek online publiceren

Deel je herinneringen online met vrienden, familie en andere fotoboek-fans. Laat je Pixum Fotoboek hier online publiceren!
Fotoboek online publiceren

Pixum Fotoboek Klantenvoorbeelden

Ben je bijzonder trots op een van je fotoboeken? Heb je zin om onze andere klanten te inspireren? Doe dan mee bij onze fotoboekwedstrijd en publiceer het boek in onze fotoboekgalerie.

Geef je op via het formulier, meld hierbij het bestelnummer van het betreffende fotoboek aan. De redactie kiest de fotoboeken uit voor onze fotoboekgalerie.

* Verplicht veld

Dankje!

We hebben je aanmelding ontvangen en zullen er zo snel mogelijk mee aan de slag gaan! Je hoort binnenkort van de redactie, of he fotoboek is geselecteerd voor onze online fotoboekgalerie.

Gratis Fotoboek Webworkshop
In deze gratis online workshops legt onze ervaren coach uit, hoe je met onze software een prachtig eigen fotoboek kunt maken. Voor beginners en gevoordere gebruikers.
Hier informeren en aanmelden
Pixum Fotoboek nabestellen
Wil je een van je Pixum Fotoboeken nabestellen? Dat kan. Je kunt je fotoboeken tot twaalf weken na je bestelling opnieuw bestellen.
Hier nabestellen
Voorwaarden

Alle ingediende fotoboeken kunnen door Diginet GmbH & Co KG worden gebruikt voor redactionele aandacht en in de Pixum Fotoboek Galerie. De redactie kiest uit alle ingezonden fotoboeken voorbeelden uit voor de galerie.

Hiervoor geeft de klant Diginet GmbH & Co KG gratis, tijdelijke, ruimtelijk onbeperkte, vrij overdraagbare en ongelicenseerd eenvoudige rechten op het werk met inbegrip van het recht om te veranderen en te bewerken. Diginet GmbH & Co KG heeft het recht de ingezonden beelden af te drukken voor exposities. Deze afdrukken worden eigendom van Diginet GmbH & Co KG en kan vrij beschikken over deze producten.

Elke klant garandeert dat hij de eigenaar van de rechten van de ingediende fotoboeken is, dat hij vrij kan beschikken over het werk en dat de beelden vrij zijn van rechten van derden. De deelnemers zijn er ook verantwoordelijk voor dat geportretteerden, de eigenaar van de rechten van de gebruikte foto's alsook degenen, die de beelden van de ingezonden fotoboeken heeft bewerkt, toestemming in nawijsbare vorm heeft gegeven voor publicatie en het gebruik van beelden, inclusief de publieke openbaarmaking binnen het kader van de wedstrijd. De klant is aansprakelijk voor alle schade die voor Diginet GmbH & Co KG ontstaan indien de vereiste toestemming van derden niet is verleend.