PIXUM FOTOBOEK ONLINE DELEN

Deel je herinneringen online met vrienden, familie en openbaar met andere fotoboek-fans. Laat je Pixum Fotoboek hier online publiceren!

Nu aanmelden

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Vooraf: Check je fotoboek!

Auteursrechtelijk beschermde beelden & afgebeelde personen

Zoals overal het geval is, kunnen wij geen fotoboeken uitgeven die auteursrechtelijk beschermde beelden bevatten volgens de auteurswet.

Daarnaast vragen we per e-mail om bevestiging dat alle in het fotoboek afgebeelde personen hun toestemming voor publicatie hebben gegeven.

Het fotoboek bevat Google Maps of andere kaarten

Fotoboeken met kaartfragmenten van Google Maps of andere kaarten zijn helaas niet toegestaan voor zowel commercieel als particulier gebruik op het internet om juridische redenen.

Kaarten die via onze Fotowereld Software zijn ingevoegd, vormen daarentegen geen probleem - de pagina met de kaart wordt automatisch met een slotje in de galerie weergegeven.

Fotoboek gemaakt op de website of via app - helaas niet te bekijken

Om Pixum Fotoboeken online te kunnen delen en publiceren, moeten ze zijn besteld via de Pixum Fotowereld Software.

Gelukkig biedt de software een verscheidenheid aan ontwerpopties voor je volgende boek - trucs en ontwerpopties rond de software zijn ook te vinden in onze fotoboek tips.

Softwarekaarten en lak-opdruk niet zichtbaar

In de voorbeelden van klanten kunnen we helaas - zoals in bovenstaand punt vermeld - geen kaarten tonen om redenen van auteursrecht.

Ook toepassingen zoals lak-opdruk, die in het productieproces pas aan het eind en dus apart worden verwerkt, kunnen helaas niet op de pagina worden getoond.

Langer dan 12 weken geleden je boek besteld?

Omwille van de privacy redenen / GDPR-vereisten zijn wij verplicht om alle beeldgegevens van onze klanten 12 weken na indiening te verwijderen. Dus als je binnen deze periode een fotoboek als klantenvoorbeeld wilt delen, is dat geen probleem.

Als jouw bestelling echter langer dan 12 weken geleden is geplaatst, zullen de gegevens in de tussentijd zijn verwijderd in overeenstemming met de GDPR en zullen we ze niet kunnen terughalen of herstellen.

Makkelijk & snel zelf ontwerpen

Gebruik de gratis Pixum Fotowereld Software, de Pixum App of de online-editor en maak gebruik van de talrijke designmogelijkheden!

Dit zeggen onze klanten over Pixum Fotoboeken

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek: