Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Pixum Fotoboek ontdekken

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Foto's selecteren met de Fotoshow

Wanneer je jouw foto's nog moet uitzoeken en bewerken, kun je hiervoor heel eenvoudig de Pixum Fotoshow gebruiken. Dit is een gratis onderdeel van de Pixum Fotowereld Software.

Samenstellen met ÚÚn dubbelklik

Pixum Fotoshow is een programma dat je helpt bij het bekijken, selecteren en bewerken van foto's. Dit programma wordt automatisch samen met Fotowereld Software ge´nstalleerd. Als je de foto's nog niet hebt uitgezocht kan dit programma je helpen bij het samenstellen van je Pixum Fotoboek. Fotoshow start je heel eenvoudig op vanuit de Fotowereld Software. Dubbelklik op een van de weergaven in het voorbeeldvenster.

Voor elke foto in Fotoshow die je wilt gaan gebruiken bij het maken van je Pixum Fotoboek druk je op het toetsenbord de M voor "markeren" of (S voor "selecteren") in. In Fotowereld Software kun je later je foto's uitkiezen bij "Gemarkeerde foto's" of ("Geselecteerde foto's"), waarna je alleen nog je uitgekozen foto's te zien krijgt. Het mooiste is: alhoewel de geselecteerde foto's op verschillende plaatsen kunnen staan worden ze toch tegelijk getoond.

De service van Pixum

Bij vragen over onze producten en software kun je ook graag terecht op onze FAQ-pagina's, of bij de klantenservice.