Pixum fotoboek als Familiekroniek of stamboom
Verzamel de geschiedenis van je familie in een prachtig Pixum Fotoboek.

Fotoboek als familiekroniek of stamboom

In de voetsporen treden van je voorouders kan een spannende aangelegenheid zijn. Wat was het beroep van je overgrootvader? Met wie is je oudtante getrouwd van de kant van haar moeder? En zijn er familieleden van wie je nog niets weet? Stel alle informatie over je familie en voorouders samen in een familiekroniek en registreer jullie familiegeschiedenis voor altijd.

Portretformaat: veel ruimte voor je familie

Voor je familiekroniek kun je het beste een fotoboek in staand formaat gebruiken. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende eigenschappen:

  • Als je voor een hardcover boek kiest, is je familiekroniek bijzonder goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Je hebt ook de mogelijkheid om premium papier van hoge kwaliteit te gebruiken.
  • Fotoboeken van hoogwaardig linnen, die dankzij hun schroef- of klembinding zeer duurzaam zijn, zijn bijzonder sterk op het gebied van kwaliteit.
  • Erg luxe en passend bij het onderwerp is bruin of zwart kunstleer, wat ideaal is voor mogelijk oudere foto's in zwart-wit of sepia.

Pixum Fotoboek online publiceren

Publiceer je persoonlijke Pixum Fotoboek en wordt een deel van de grote Pixum-familie.

Zo kun je jouw familiekroniek mooi vormgeven

Voordat je jouw fotoboek als familiekroniek kunt ontwerpen, moet je eerst de nodige gegevens en foto's van je familieleden verzamelen. Voor de grafische voorbereiding van de gegevens vind je hier enkele tips:

  • Wijd een aparte pagina aan elke persoon toe of een dubbele pagina aan koppels. Per persoon moet de pagina ook een foto en verdere informatie bevatten, bijvoorbeeld verjaardag, datum van overlijden, beroep, familiebanden of kinderen.
  • Als je gekozen heeft voor een layflat binding (inbegrepen bij fotopapier), kun je grotere familiefoto's of je stamboom uitrekken over een dubbele pagina zonder dat je last hebt van een vouw in het boek.
  • Trek een mooie lijst rond de foto's met behulp van de Pixum Fotowereld. Hier vind je ook sjablonen voor zogenaamd antieke lijsten die jouw voorouders in de juiste setting zetten.
  • Wanneer je foto's scant die je nog niet digitaal hebt, zorg er dan voor dat je een hoge resolutie hebt, zodat ze later met de nodige scherpte kunnen worden afgedrukt. Maak je geen zorgen over de geheugenvereisten - elke klant krijgt 1 GB geheugen bij Pixum om zijn foto's op te slaan.

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum Apps

Ontwerp je Pixum Fotoboek op elk gewenst moment, vanaf elke gewenste plek met de Pixum apps. De gratis Pixum apps zijn er voor iOS, Android en Apple TV.

Jouw aanmelding van de Pixum nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixumcom.