Pixum fotoboek als Familiekroniek of stamboom
Verzamel de geschiedenis van je familie in een prachtig Pixum Fotoboek.

Fotoboek als familiekroniek of stamboom

In de voetsporen treden van je voorouders kan een spannende aangelegenheid zijn. Wat was het beroep van je overgrootvader? Met wie is je oudtante getrouwd van de kant van haar moeder? En zijn er familieleden van wie je nog niets weet? Stel alle informatie over je familie en voorouders samen in een familiekroniek en registreer jullie familiegeschiedenis voor altijd.

Portretformaat: veel ruimte voor je familie

Voor je familiekroniek kun je het beste een fotoboek in staand formaat gebruiken. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende eigenschappen:

  • Als je voor een hardcover boek kiest, is je familiekroniek bijzonder goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Je hebt ook de mogelijkheid om premium papier van hoge kwaliteit te gebruiken.
  • Fotoboeken van hoogwaardig linnen, die dankzij hun schroef- of klembinding zeer duurzaam zijn, zijn bijzonder sterk op het gebied van kwaliteit.
  • Erg luxe en passend bij het onderwerp is bruin of zwart kunstleer, wat ideaal is voor mogelijk oudere foto's in zwart-wit of sepia.

Zo kun je jouw familiekroniek mooi vormgeven

Voordat je jouw fotoboek als familiekroniek kunt ontwerpen, moet je eerst de nodige gegevens en foto's van je familieleden verzamelen. Voor de grafische voorbereiding van de gegevens vind je hier enkele tips:

  • Wijd een aparte pagina aan elke persoon toe of een dubbele pagina aan koppels. Per persoon moet de pagina ook een foto en verdere informatie bevatten, bijvoorbeeld verjaardag, datum van overlijden, beroep, familiebanden of kinderen.
  • Als je gekozen heeft voor een layflat binding (inbegrepen bij fotopapier), kun je grotere familiefoto's of je stamboom uitrekken over een dubbele pagina zonder dat je last hebt van een vouw in het boek.
  • Trek een mooie lijst rond de foto's met behulp van de Pixum Fotowereld. Hier vind je ook sjablonen voor zogenaamd antieke lijsten die jouw voorouders in de juiste setting zetten.
  • Wanneer je foto's scant die je nog niet digitaal hebt, zorg er dan voor dat je een hoge resolutie hebt, zodat ze later met de nodige scherpte kunnen worden afgedrukt. Maak je geen zorgen over de geheugenvereisten - elke klant krijgt 1 GB geheugen bij Pixum om zijn foto's op te slaan.

Haal het meeste uit je Pixum fotoproducten

Pixum Fotowereld Software

De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Voor gemak en flexibiliteit op je smartphone. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.

Fotoproducten voor gezelligheid

Foto's online bestellen

Ontdek fotoafdrukken in verschillende formaten en bestel ze direct online. We ontwikkelen foto's altijd in de beste kwaliteit en dat kan in veel varianten.

Foto op canvas zelf ontwerpen

Ontwerp jouw eigen foto op canvas bij Pixum! Waarom? Bij Pixum krijg je de beste afdruk op topkwaliteit linnen, dat handgespannen wordt op een FSC-gecertificeerd houten spieraam.

Foto met lichtjes achter acrylglas

Zorg voor de highlights: Met een verlichte foto achter acrylglas zien je foto's er nog beter uit | Doe het zelf instructies voor stralende eyecatchers.

Fotokussens

Maak en bedruk fotokussens met je favoriete foto's! Super fijne kussens die aan beide kanten, volledig bedrukt worden!

Fotocollage maken

Fotocollage met een verzemeling van foto's ontwerpen - ontdek nu de mogelijkheden van onze wanddecoratie en ontwerp canvas & co. met een collectie van je favoriete foto's.

Meld je aan voor de Pixum Nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixum.com.