Pixum Fotoboek inspiratie
Pixum Fotoboek inspiratie

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Sjablonen en kaders gebruiken

Je kunt leuke effecten creŽren met sjablonen en kaders. Maar bij overmatig gebruik wordt het al gauw teveel van het goede. Als je hier echter voorzichtig mee omgaat, kunnen kaders of sjablonen je pagina meer stijl geven.

Tips & Service

Pixum Fotoboek tips

Ontdek de veelzijdigheid van het Pixum Fotoboek en de Pixum Fotowereld Software.

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Zeer gebruiksvriendelijke software, inclusief de grootste keuze aan sjablonen. Uitstekende printkwaliteit.
Algemeen Dagblad

Pixum - altijd de mooiste foto's

Werk out-of-the-box

Met sjablonen en kaders kun je heel gemakkelijk de vorm van een foto veranderen. Sjablonen veranderen alleen de vorm als ze een gedeelte van de foto bedekken. Kaders zorgen voor een versiering om de foto heen. Beide ontwerptools kun je heel eenvoudig naar de foto slepen. Daarna kun je met de al bekende middelen de vervormde foto's vergroten of verschuiven, en de hoogte- breedteverhouding op de pagina veranderen. Net als de andere ontwerptools zijn de sjablonen en kaders per onderwerp verdeeld. Bij de Sjablonen zijn de geometrische vormen zeker het vermelden waard. Deze vind je in de Software onder Sjablonen en kaders tonen. Ook de moeite waard zijn de lettersjablonen, die je zowel in hoofd- als kleine letters kunt gebruiken.

Creatieve inspiratie voor je Pixum Fotoboek

Bij onze Pixum Fotoboek inspiratie vind je niet alleen leuke ideeŽn, maar ook een hoop creatieve input voor je unieke Pixum Fotoboek.

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Rondleiding: Maak woorden met foto's

Met de lettersjablonen kun je woorden maken uit een of meerdere foto's. Dat is zo gebeurd: Sleep net zoveel lettersjablonen naar de pagina als je nodig hebt en plaats ze als portretten staand naast elkaar. Dit gaat nog sneller als je een sjabloon vindt waarin precies het aantal letters past dat je nodig hebt. In ons voorbeeld hebben we twee kaders gebruikt die elk plaats hebben voor vier staande letters. In elk van deze kaders plaats je een foto. Sleep daarna de betreffende lettersjablonen naar je foto's. Als je, zoals wij in ons voorbeeld, maar een foto gebruikt voor alle letters dan wil je ook vast bij elke letter een ander stukje van de foto gebruiken. We hebben alle fotokaders gemarkeerd en daarna in de foto geplaatst. Vervolgens hebben we met de muis (Linker muisknop klikken en ingedrukt houden) van links naar rechts voor elke letter het bijpassende stukje van de foto gekozen.

Meer sjablonen

Je creativiteit kent geen grenzen als je sjablonen gebruikt. Het (gedeeltelijk) laten vervagen van een foto is net zo eenvoudig als het toevoegen van contouren van landen of objecten. Niet gevonden wat je zocht? Dan is het de moeite waard om te klikken op Meer, links-midden onder Sjablonen en kaders. Als je een internetverbinding hebt kun je nog meer sjablonen en kaders bekijken. Deze kun je, wanneer je ze mooi vindt, stuk-voor-stuk of met meerdere tegelijk gratis downloaden voor direct gebruik.

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Fotoboek maken: zo gaat dat bij Pixum

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Online opslag van projecten en foto's
  • Zonder download
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties
  • Alle Pixum Fotoboeken beschikbaar
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Altijd en overal
  • Verbinding met clouds