Afscheidscadeau voor je collega

Afscheidscadeau voor je collega

Ontwerp persoonlijke fotocadeaus om op een bijzondere manier afscheid te nemen van je collega.

Jullie waren collega's en werkten elke dag samen. Nu is het tijd om afscheid te nemen en bedankt te zeggen voor de leuke tijd samen. Er zijn veel fotocadeau ideeën, die je collega herinneren aan hun team of ze nu van baan wisselen of met pensioen gaan.

Of het nu voor je baas is of je stagiaire, met deze fotocadeaus scoor je ongetwijfeld bij je collega's.

Persoonlijk afscheidscadeautje voor je collega

De klassieker voor dierbare collega's

Het is een leuk cadeautje voor verschillende gelegenheden - voor een verjaardag of als afscheidscadeau voor collega's - en heel persoonlijk:

Een persoonlijke fotomok: naast de foto kun je ook een bijpassend ontwerp of een spreuk aan de mok toevoegen. Een perfect foto-afscheidscadeau voor collega's dat zowel op de nieuwe werkplek als thuis gebruikt kan worden.

Bij de tovermokken worden de afbeelding en boodschap pas zichtbaar als er een warme drank ingeschonken wordt - voor een goed begin van de dag!

Tip: een mok kan ook als decoratief element gebruikt worden door er een plantje in te doen of door het te vullen met mooie pennen of lekkere snoepjes of bonbons.

De mooiste herinneringen

Meer cadeautips voor het afscheid van collega's

Cadeaus met foto's zijn niet alleen geschikt voor vrienden, maar ook voor het afscheid van je collega. De volgende afscheidscadeau-ideeën zijn persoonlijk en praktisch:

 • Een bijzonder afscheidscadeau of als felicitatie voor een nieuwe baan is een foto agenda, met grappige foto's van collega's.
 • Een muismat met een leuke collage garandeert dat je collega's altijd in zicht zullen zijn.
 • Ook het Pixum Fotoboek met leuke foto?s, anekdotes en korte tekstjes van alle collega's zal hem of haar echt bijblijven.
 • Een ander praktisch cadeautje is een foto draagtas. Hierin kunnen persoonlijke bedankjes van verschillende collega's worden gestopt.
 • Op een T-shirt met foto als afscheidsgeschenk kunnen alle collega's een berichtje schrijven.

Onze populairste fotocadeaus

Afscheidscadeau van collega's

Nieuwe baan - als een collega het bedrijf verlaat, zal een praktisch cadeau in de smaak vallen. Het fotocadeau kan misschien in het nieuwe kantoor gebruikt worden en met mooie spreuken herinneren aan de gezamenlijke tijd.

Verhuizing naar een andere stad - om werk- of privé-redenen gaat je collega verhuizen. Een leuk foto-afscheidscadeau zou een fotowenskaart of fotopuzzel kunnen zijn met een bon voor een restaurant of activiteit in de nieuwe omgeving.

Zwangerschapsverlof - je collega wordt ouder! Ook dit is een afscheid, zij het tijdelijk. Een mooi kraamcadeau of (tijdelijk) afscheidscadeau kan bij Pixum ook worden gepersonaliseerd met designs passend bij deze bijzondere gelegenheid.

Beste cadeautips voor collega's

Het is helemaal niet moeilijk om een persoonlijk en leuk afscheidscadeau voor collega's te maken. Het belangrijkste is dat je de juiste foto's kiest. Iedereen op kantoor kan hier bijdragen. Een foto van het kerstfeest? Een momentopname van de lunchpauze? Een leuk tijdens de vergadering? Of een project waar jullie trots op zijn? Als het moeilijk is om te kiezen, maak dan een collage van verschillende foto's.

Met de Fotowereld Software heb je vele mogelijkheden om het cadeau met een uniek ontwerp te laten bedrukken. Er zijn in de software verschillende cliparts, maskers en kaders beschikbaar. Gebruik ook de tekstvak functie om een mooie gedachte onder woorden te brengen.

Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

  nu ook voor
  OS X en Linux

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android