Tovermok als aankondiging
Tovermok als aankondiging

De leukste manier om iemand te verrassen: deel het blije nieuws met een tovermok!

Nu fotomok bestellen

Zwangerschapsaankondiging met tovermok maken

Hoera, je bent in verwachting! Er is een heel bijzondere periode voor jou en je partner aangebroken. Waarschijnlijk wil je het grote nieuws het liefste aan iedereen vertellen. En of je daar nou mee wacht tot de eerste drie maanden van je zwangerschap voorbij zijn of dat je het grote nieuws zo snel mogelijk gaat delen, wij hebben een leuk idee voor je!
<p>Giet er hete inhoud in en je plaatje verschijnt op magischerwijze! Probeer het zelf:</p>

De Pixum Tovermok in actie!

Giet er hete inhoud in en je plaatje verschijnt op magischerwijze! Probeer het zelf:

Verras de grootouders met een tovermok

Verras de aanstaande grootouders, of een andere gelukkige, met een Pixum tovermok en kondig je zwangerschap aan met een kopje koffie! Op de Pixum website kun je een tovermok ontwerpen en bestellen. De tovermok verandert van kleur als er een hete drank in wordt gegoten en daardoor verschijnt jouw foto dus ook op de mok. Dat wordt een heel bijzonder kopje koffie!
Verder lezen? Klik hier om aan de volgende "Ook leuk voor jou"-tips voorbij te springen.

Ook leuk voor jou: Fotocadeaus & Baby-inspiratie

Fotocadeaus

Van fotopuzzels en knuffels tot mokken en kussens... Ontdek alle Pixum Fotocadeaus!

Baby & Zwangerschap

Nog meer leuke ideetjes voor baby of zwangerschapsfoto's & -fotoproducten? Kijk dan hier!

Nu volgt de rest van de tip...

Tovermok ontwerpen en bestellen

Het ontwerpen en bestellen van een tovermok is heel makkelijk en zo gepiept. De tovermok vind je op de Pixum website bij de "fotocadeaus", onder de categorie "drinken". Het enige wat je hoeft te doen is jouw mok uitkiezen, een foto naar keuze uploaden en die op de mok slepen in de Online-Editor.

Pixum tip

Leuke extra's in de Editor
Er zijn nog enkele ontwerp opties die je kunt toepassen. Je kunt een achtergrondkleur, tekst en een QR-code aan de tovermok toevoegen. Als je meerdere foto's op de mok wilt laten afdrukken dan kan dat ook. Onder de optie 'lay-out' zijn verschillende lay-out mogelijkheden te vinden waarmee maximaal negen foto's op de mok kunt laten afdrukken.
Verder lezen? Klik hier om aan de volgende "Ook leuk voor jou"-tips voorbij te springen.

Ook leuk voor jou: creatief met fotoproducten

Creatief met foto's

Fotoafdrukken zijn niet alleen leuk voor de heb: je kunt er ook superleuk mee knutselen.

Pixum Fotoboek inspiratie

Van ABC-Boekje of kookboek tot professioneel portfolio... Zo veelzijdig is het Pixum Fotoboek.

Nu volgt de rest van de tip...

Hoera, je wordt Oma!

Kies een leuke foto of afbeelding voor op de tovermok. Houd er rekening mee dat de foto de boodschap duidelijk weergeeft. Het zou jammer zijn als je verrassing de mist in gaat omdat de ontvanger de boodschap mist. Als de hete drank wordt ingeschonken en de foto tevoorschijn komt dan moet de verrassing eigenlijk meteen duidelijk zijn. Het is bijvoorbeeld super leuk en bijzonder om een echofoto te gebruiken. De boodschap kan niet missen en het is daarna ook nog eens een heel mooi aandenken en een leuke manier om iets met de echofoto te doen. Je kunt ook zelf een afbeelding maken waarop je een tekst schrijft als "Hoera, je wordt Oma!" of "Grandpa since 2022".

Tovermok als aankondiging

  • Naast de zwangerschaps aankondiging zijn er natuurlijk ook nog andere aankondigingen waarbij je de Pixum tovermok kunt gebruiken. Zet de tovermok ook in om te vertellen of je zwanger bent van een jongen of meisje, bijvoorbeeld tijdens een gender reveal party. In plaats van een foto kun je dan een blauwe of roze afbeelding op de mok plaatsen.
  • Geef de tovermok cadeau aan de grote broer of zus in spe.
  • Zet de tovermok in tijdens je huwelijksaanzoek: vraag je vriend of vriendin ten huwelijk met een lekker, en vooral bijzonder, kopje koffie.