Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Inspiratie voor jouw Pixum fotokalender

Laat je inspireren door talloze ideeŽn rondom onze fotokalenders!

Kalenders ontdekken

Fotokalender als cadeaubon voor het bruidspaar

Je bent uitgenodigd op een bruiloft en hebt geen tijd voor het gedetailleerd ontwerpen van een cadeau? Of wil je iets geven waar zich het echtpaar lang aan herinnert? Een kalender als cadeaubonnenboekje is een geweldig diy-idee. Maak elke maand in een andere stijl en geef zo twaalf coupons die de pasgehuwden in kunnen leveren bij jou of bij de hele vriendenclub! Een snel alternatief is een Pixum cadeaubon voor een fotokalender. Jij bepaalt zelf het bedrag en ontvangt de cadeaubon met code via e-mail. De ontvanger kan vervolgens op verschillende manieren hun persoonlijke wandkalender, tafelkalender of agenda aanpassen. Met de foto's van de bruiloft, van de huwelijksceremonie, de gasten, de bloemenkinderen of misschien iets heel anders. Ze laten hen de vrijheid om zelf te beslissen welke foto's het leven op zal fleuren in het komende jaar.

Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Pixum tip

  • Als je een kalender als bonnenboekje cadeau wilt doen, maak er dan een mooie wenskaart bij en leg daarin uit wat de bedoeling is van het cadeau.
  • Ontdek op voorhand de mogelijkheden in de Pixum Fotowereld software en ga samen de agenda maken. Maak er een leuke avond van en haal herinneringen op over de bruiloft en ondersteun de ontvanger bij het ontwerp van hun kalender

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Welke kalenderformaat je ook kiest, wij raden je fotopapier of glanzend of mat aan. Dit heeft een hoge kwaliteit en is elegant, anderzijds is het stevig en daarom geschikt als een kalender die veel gebruikt wordt en bijvoorbeeld in de keuken hangt.