Pixum Fotokalenders

Ontdek al onze fotokalenders en probeer onze tips en trucs meteen uit in de Online Editor of met de Pixum Fotowereld software.

Fotokalenders ontdekken

Handig voor het hele gezin: een familiekalender van Pixum

Zelfs in tijden van iCloud en smartphone agenda's is de traditionele wandkalender onmisbaar onderdeel van de keukefn. Nergens anders is het overzicht van afspraken en verjaardagen eindelijk zo eenvoudig en helder als in "analoge" keukenkalender - en bovendien biedt het de mogelijkheid om door het dagelijkse gebruik van de foto's ook de beste familie ervaringen van het afgelopen jaar te onthouden.

Kalendersoorten in alle maten

Kalender snel online, met je tablet of smartphone of met de Pixum Fotowereld software ontwerpen

Je individuele Pixum familiekalender kun je op drie manieren configureren en aanpassen: via de online-editor rechtstreeks op deze pagina, met de Pixum Fotowereld Software voor Windows en Mac, of op de tablet of smartphone met de Pixum Fotoboek App voor ios en android. Je kunt kiezen uit verschillende varianten (bureau, muur, kalender) en materiaalsoorten en je kalender laten verwerken op basis van jouw individuele wensen - en geniet van een maximale kwaliteit voor lage prijzen: talrijke positieve testen in onafhankelijke instituten en al 60.000 tevreden klanten spreken voor zich.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Realiseer creatieve ideeën in jouw Pixum familiekalender

Voor het ontwerp van jouw familiekalender zijn er vele creatieve manieren. Laat je inspireren door bijvoorbeeld de diverse voorbeelden van klanten op Pixum.nl / Pixum.nl of baseer je ontwerp op één van de ontwerpsjablonen in de Pixum Fotowereld Software

Ook in de fotoselectie heb je onbeperkte mogelijkheden: gebruik zo veel gedeelde ervaringen in je gezin. Verjaardagsfeestjes, groepsuitjes, vakantie, familieportretten. Maar niet alleen foto's zijn een goede keuze; schilderijen die je kinderen hebben geschilderd, kunnen worden gescand en geplaatst op de kalender. Of gebruik je favoriete landschapsfoto's van vorig jaar - jouw creativiteit kent geen grenzen.

Om de kalender voor alle familieleden bruikbaar te maken, is een kalender met meerdere kolommen aanbevolen - een familieplanner. Hier kan je vrij aanpassen hoeveel familieleden de agenda gebruiken en dus hoe de ruimte verdeeld kan worden.

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum Apps

Ontwerp je Pixum Fotoboek op elk gewenst moment, vanaf elke gewenste plek met de Pixum apps. De gratis Pixum apps zijn er voor iOS, Android en Apple TV.