Pixum Wandkalenders

Ga meteen aan de slag: Kies tussen een wandkalender in klassiek formaat, liggend of staand of de smalle keukenkalender. Bij Pixum maak je in een handomdraai een unieke kalender met je eigen foto's.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend, staand of vierkant
Formaat
Papiersoort

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Papiersoorten voor jouw Pixum wandkalender

 • Fotopapier hoogglans

  Pixum Fotokalender op glanzend fotopapier

  De foto's worden belicht en ontwikkeld op professioneel 230 g/m² fotopapier. Het papier is lichtbestendig en stabiel. Een extra railtje verleent de kalender extra stevigheid. De ongelooflijk briljante kleuren zijn het bijzondere kenmerk van deze fotokalender op glanzend fotopapier.

 • Premium papier edelmat

  Pixum Fotokalender op edelmat premium papier.

  De Pixum fotokalender op edelmat premium papier van 260 g/m² dikte.

 • Premium papier hoogglans

  Pixum Fotokalender op glanzend premium papier

  Deze Pixum fotokalender op stevig glanzend premium papier van 250g/m² dikte laat je foto's stralen. De speciale coating verleent de kalender een bijzonder hoogwaardig uitzien en beschermt tegelijkertijd tegen vuiltjes en vocht.

 • Premium papier zijdeglans

  Pixum fotokalender op zijdeglans premium papier

  Het premium papier zijdeglans is met 250 g/m² bijzonder stevig. Het zijdeglans oppervlak nodigt iedere kijker uit door deze fotokalender te bladeren. Fotokalenders op zijdeglans premium papier zijn duurzaam, uv-bestendig met briljante kleuren.

Instructies en tips voor het maken van een wandkalender

Wandkalenders met verjaardagen

Met de Pixum Fotowereld Software kan je direct in het calendarium van de wandkalender per verjaardag kleine foto's van de jarige Jop en andere bijzondere evenementen invoegen.

Pixum tip van de dag

Andere kalendersoorten