Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Pixum bureaukalender

Bij Pixum vind je voor ieder bureau - klein en groot - het juiste formaat. Maak een unieke kalender met je eigen foto's. De bureaukalender is een echte blikvanger op je werk.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend of staand
Formaat
Papiersoort

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Papiersoorten voor de Pixum bureaukalender

  • Premium papier zijdeglans

    Pixum fotokalender op zijdeglans premium papier

    Het premium papier zijdeglans is met 250 g/m≤ bijzonder stevig. Het zijdeglans oppervlak nodigt iedere kijker uit door deze fotokalender te bladeren. Fotokalenders op zijdeglans premium papier zijn duurzaam, uv-bestendig met briljante kleuren.

Unieke en individuele bureaukalender

Maak je kalender met de Pixum Fotowereld software helemaal naar je eigen wensen en profiteer van de vele extra design-mogelijkheden en opties voor jouw unieke bureaukalender met je eigen foto's.

Pixum tip van de dag

De meest-gestelde vragen over bureaukalenders - en onze antwoorden

Kan ik verjaardagen en vakanties ook in dit kleinere bureaukalender-formaat invoegen, zoals ik het gewend ben van wandkalenders?
Afhankelijk van de indeling en het calendarium kan je ook bij de kleine bureaukalenders van alle opties gebruik maken, die je van andere wandkalender-formaten kent. Start hiervoor gewoon de Pixum Fotowereld software en kies als basis-design de "vrij te ontwerpen kalenders". Een klein icoontje (stiftje) rechts onder in de hoek geeft aan, of je de indeling en het calendarium kunt gebruiken en aanpassen. 
Jennifer Hettling, Klantenservice

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de bureaukalenders van Pixum
Andere kalendersoorten