Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

Pixum bureaukalender

Bij Pixum vind je voor ieder bureau - klein en groot - het juiste formaat. Maak een unieke kalender met je eigen foto's. De bureaukalender is een echte blikvanger op je werk.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend of staand
Formaat
Papiersoort

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Papiersoorten voor de Pixum bureaukalender

 • Premium papier zijdeglans

  Pixum fotokalender op zijdeglans premium papier

  Het premium papier zijdeglans is met 250 g/m≤ bijzonder stevig. Het zijdeglans oppervlak nodigt iedere kijker uit door deze fotokalender te bladeren. Fotokalenders op zijdeglans premium papier zijn duurzaam, uv-bestendig met briljante kleuren.

Unieke en individuele bureaukalender

Maak je kalender met de Pixum Fotowereld software helemaal naar je eigen wensen en profiteer van de vele extra design-mogelijkheden en opties voor jouw unieke bureaukalender met je eigen foto's.

Pixum tip van de dag

De meest-gestelde vragen over bureaukalenders - en onze antwoorden

Kan ik verjaardagen en vakanties ook in dit kleinere bureaukalender-formaat invoegen, zoals ik het gewend ben van wandkalenders?
Afhankelijk van de indeling en het calendarium kan je ook bij de kleine bureaukalenders van alle opties gebruik maken, die je van andere wandkalender-formaten kent. Start hiervoor gewoon de Pixum Fotowereld software en kies als basis-design de "vrij te ontwerpen kalenders". Een klein icoontje (stiftje) rechts onder in de hoek geeft aan, of je de indeling en het calendarium kunt gebruiken en aanpassen. 
Jennifer Hettling, Klantenservice

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de bureaukalenders van Pixum

 • 5 Sterren:
  (24)
 • 4 Sterren:
  (8)
 • 3 Sterren:
  (0)
 • 2 Sterren:
  (0)
 • 1 Ster:
  (0)
4,8 / 5 (32 Reviews)

Pixum-kwaliteit kun je vetrouwen

Hier vind je productreviews van onze klanten.

Reviews

 • Zeer praktische kalender door ruimte om te schrijven per dag aan ene kant en overzicht van huidige, vorige en volgende maand aan de andere kant. Leuk dat je ook per maand, de achtergrondkleur kan wijzigen. Verder zoals we van Pixum gewoon zijn: uitstekende opvolging bestelling en supersnelle levering.
 • prima kalender ziet er prima uit. volgende keer zou het nog leuker zijn als je bij de cijfers van de maand een tekst kan invullen in verband met bv een verjaardag. Met vriendelijke groet. Me Edy Koghee
 • Ziet er goed uit. Prima product. Goede prijs kwaliteit verhouding. Uitstekend verpakt waardoor geen schade aan hoekjes.
 • Ik heb deze bureaukalender nog al besteld. Vorig jaar hadden we gekozen voor een ander model, maar dit jaar zweer ik terug bij deze. Goede kwaliteit, stevig en mooie foto's!
 • Verzorgd product. Handig formaat .

Andere kalendersoorten