A4 Fotokalenders van Pixum

Maak nu in een handomdraai je persoonlijke en unieke fotokalender in het klassieke a4 formaat met je eigen foto's en kleurrijke achtergronden. Dit klassieke formaat past in alle hoekjes en geeft tegelijkertijd genoeg ruimte voor je mooiste foto's. Ga meteen aan de slag met jouw fotokalender voor 2022.
Filter
Resultaten filteren
Product
Liggend, staand of vierkant
Papiersoort

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Ontwerp een a4 fotokalender

Zo krijg jij jouw Pixum Fotokalender in handen

Pixum Fotowereld Software

De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Voor gemak en flexibiliteit op je smartphone. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.

Andere kalendersoorten

Fotokalenders A4 van Pixum voor 2022 zelf maken

Stel nu bij de testwinnaar Pixum jouw persoonlijke wandkalender met je eigen foto's van het afgelopen jaar samen. De a4 Wandkalenders van Pixum zijn leuk om zelf op te hangen en tevens een ideaal cadeautje voor een gewoon budget. Jij bepaalt helemaal zelf, welke foto's op welke pagina's staan, zoals foto's van de laatste vakantie, de leukste kinderfoto's van het jaar of foto's van je huisdier.

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten onze A4 fotokalenders