Persoonlijke foto stickers drukken voor elk moment

Op zoek naar een leuke manier om schoolschriften, je agenda, bureaulamp of plantenbak op te leuken? Laat eens stickers drukken bij Pixum! Deze 2,5 x 3,75cm grote stickers zijn geschikt voor jong en oud en de mogelijkheden zijn eindeloos – en dat voor een zeer redelijke prijs!

Stickers drukken voor een feest
Zilveren huwelijksfeest, bijzondere verjaardag of babyborrel op komst? Een fotosticker met het feestvarken is een leuk detail op naamkaartjes, uitnodigingen, mokken, plastic bekers of ballonnen! Iedereen zal verrast zijn en het is een leuke manier om het feestvarken met een knipoog onder de aandacht te brengen!

Stickers drukken voor het poeziealbum:
De vriendenboekjes en poeziealbums zijn terug van weggeweest. Een pagina in een dergelijk boekje is natuurlijk pas compleet met een foto van de kleine auteur of kunstenaar. De pasfoto’s lijken niet aan te slepen… Een fotosticker van Pixum is een leuk alternatief om zo’n pagina persoonlijk te maken! Geen saaie pasfoto en geen geklieder met de lijm – iedereen is blij!

Stickers drukken als markering
Markering gebeurt meestal in de vorm van schrift. Dit is lastig voor jonge kinderen en volwassenen die meer moeite hebben met lezen en schrijven. Met fotostickers kun je mein of dein aanduiden zonder een enkele letter. Plak je fotosticker op broodtrommel, portomonee, mp3-speler, multomap en ordner en je ziet in een oogopslag voor wie wat bedoeld is! Met fotostickers kunnen veel systemen opleuken: denk bijvoorbeeld aan postvakjes in een woongroep of studentenhuis, speelgoedtrommels in een gedeelde kinderkamer of zelfs bureauaccesoires op je werkplek! Je nietmachine en perforator blijven voor altijd op je bureau staan als ze gemarkeerd zijn met jouw portret!

Stickers drukken als aandenken of cadeau
Wilt u een aantal dierbaren een kleine aardigheid geven als bedankje of herinnering aan je bruiloft, verjaardagsfeest, kerstdiner of de klusmiddag in je nieuwe woning? Of wil je je collega’s bedanken voor de fijne samenwerking aan het einde van je diensttijd? Kies dan bijvoorbeeld voor een klein plantje of een waxinelichtje in een houder en laat stickers met foto’s afdrukken van jezelf, je huis of je bruiloft! Ideaal om aan meerdere ontvangers tegelijk te geven – die allemaal zeer aangenaam verrast zullen zijn!

Neem een kijkje op de website van de Pixum fotoservice voor meer leuke foto-ideeën!

Pixum belicht al uw foto's op hoogkwalitatief premium foto papier!

Vanaf€ 1,89
 
Bestel pasfoto's » Bestel pasfoto's »