Verhuiskaarten maken met je eigen foto's

Wat niet altijd even makkelijk gaat is verhuizen. Verhuizen betekent de inrichting van een nieuwe woning, inpakken en sjouwen met dozen, kasten en meubels en uiteindelijk alles weer uitpakken en een plek geven. Een paar weken lang, naast het werk, heel wat uren maken om het oude huis in een goede staat op te leveren en het nieuwe in een mooie staat te krijgen.Design uitzoekenGaat u verhuizen dan moet u dat op heel wat plekken laten weten. Bij de gemeente, de bank, de werkgever, eventuele klanten, de sportclub, de scholen als u kinderen hebt, de dokter, de verzekeringen, en ga zo maar door. Daarnaast wilt u het aan vrienden, familie en bekenden laten weten. Vaak doet men dat met een leuke kaart. Om zo aan te geven dat de verhuizing positief is. Men probeert de verhuizing zo weer te geven zodat de ontvanger weet dat het een goede zet is, en dat hij of zij welkom is in de nieuwe woning. Veel mensen reageren met het sturen van een kaart, waarmee ze u geluk met de nieuwe woning wensen.

Pak het een keer anders aan. Maak uw eigen verhuiskaart. Maak foto's van het werk in de nieuwe woning, van het inpakken, van het uit elkaar halen van kasten, van vermoeide mensen, van mensen onder de verf, van lachende, gelukkige mensen, die ergens een nieuw begin gaan vieren.

Verhuiskaart zelf maken is persoonlijk

Stel vanuit die foto's een verhuiskaart samen, zodat die niet alleen persoonlijk wordt, maar vooral mensen laat zien hoe blij u bent. Hoe u zich op deze nieuwe omgeving verheugt. Voeg bij de foto's een hele eigen tekst toe. Maak van de verhuizing een feest. Waarschijnlijk zijn er nu mensen die denken of zelfs zeggen dat ze, gezien al de werkzaamheden, daar geen tijd voor hebben. Besef dat een dergelijke taak leuk kan zijn voor de kinderen en voor afwisseling kan zorgen. Zie het niet als een extra verplichting, maar kijk er naar als iets dat heel persoonlijk is, dat uw vreugde weergeeft.

Een nieuwe woning, een verhuizing, is voor iedereen altijd een nieuw begin. Zelfs als het een paar straten verderop is. Want de nieuwe woning is anders, de buurt is anders, de buren zijn anders. Laat bij deze verhuizing ook uw verhuiskaart anders zijn.

Onze klanten over de fotowenskaarten van Pixum

Onze verhuiskaarten zijn zo mooi geworden met onze eigen foto. Echt een goed idee.
Lianne, Amstelveen

Testwinnaar

Top kwaliteit

  • Hoogwaardige materialen
  • Briljante kleuren
  • Permanente kwaliteitscontrole

Snelle levering

Jouw bestelling wordt binnen enkele dagen met onze partners DHL en TNT Post verstuurd.

Veilige betaling met SSL-encryptie

  • Achteraf betalen
  • Paypal
  • Credit card
Betaal met een eenmalige machtiging, per overschrijving of met jouw credit card
Alle betaalmogelijkheden »