Persoonlijke bedankkaarten

Ontwerp leuke originele bedankkaarten met eigen foto's gewoon online en maak je keuze uit vele formaten en designs. Bij alle wenskaarten met vouw in de formaten M-XXL zijn witte enveloppen inbegrepen, zodat je het bedankkaartje meteen kunt versturen.
Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Gemakkelijk online bedankkaarten maken en bestellen

Bedankkaarten bij Pixum zelf maken - individuele Fotokaarten van Pixum

Persoonlijk gemaakte bedankkaarten van Pixum zijn een mooie optie om iemand te danken. Dat kan na een leuk feestje, een geslaagd event of gewoon om iemand een zijn dankbetuiging uit te spreken. Een zelf ontworpen bedankkaartje met je eigen foto en een persoonlijke boodschap zorgen ervoor dat de ontvanger zich zal blijven herinneren aan de gezamenlijke belevenissen.

Met weinig moeite jouw eigen bedankkaart maken

Je eigen bedankkaart is binnen enkele minuten ontworpen. In de eerste stap kies je het gewenste type en het formaat. Zo kun je onder andere kiezen uit het gewone formaat (10,5x14,8 cm) of het XL-formaat (10,5x21 cm). Kies vervolgens het design. Daarbij staan ruim 400 verschillende variaties, gesorteerd per thema tot beschikking. Tot slot dient de kaart nog met je eigen foto en tekst te worden voorzien. Nadat de bestelling is afgerond worden de kaarten binnen enkele dagen bezorgd.

Bedankkaarten voor elke gelegenheid

In het bijzonder na een heerlijk bruiloftsfeest kun je met bedankkaarten van Pixum je dank en belangstelling uitspreken voor de cadeaus en arrangementen van je gasten. Kies je favoriete motief uit onze collectie en voorzie de kaart met je eigen bruiloftsfoto. Ten slotte kun je je persoonlijke tekst toevoegen.

Gelegenheden om kaarten met je dankbetuiging te versturen zijn er genoeg. Bijvoorbeeld na vreugdevolle belevenissen zoals geboortes, bruiloften, dopen, communies of confirmaties kunt u Pixum bedankkaarten gebruiken. Maar ook ten teken van rouw zijn onze wenskaarten geschikt. Zo kan een heel persoonlijke kaart mensen helpen om droeve gebeurtenissen te verwerken. De exclusieve en individuele verschijning van een Pixum-kaart zal je boodschap steeds op een en gepaste manier overdragen.

Pixum tip

Waarom kaarten maken bij Pixum?

Bestel bedankkaarten bij de testwinnaar en je gaat voor de modernste drukmethodes en topkwaliteit dankzij premium papier. Dit maakt Pixum tot een innovatieve en klantgerichte aanbieder van fotoproducten.

Meer tonen » Minder tonen »