Verjaardagskaarten maken met jouw foto's

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Persoonlijke uitnodiging voor je verjaardag met foto

Op de grote dag moet je op veel dingen letten: kaarsen, ballonnen, vlaggetjes en gasten. Maar al bij de keuze voor een kaart komen de eerste moeilijkheden op de gastheer af: welke kaart is de juiste? Vaker dan niet is de keuze erg beperkt of de kaarten zijn te veel op een leeftijdsgroep gericht. Ook worden gekochte verjaardagskaarten vaak als onpersoonlijk bevonden, omdat slechts een snelle krabbel het enige opvallende is.

Een mooi alternatief voor dit soort kaarten biedt uitnodiging voor je verjaardag, die met je persoonlijke foto's ontworpen zijn. De gasten zullen zich welkom voelen. Tegelijkertijd verhoogt de gastheer met een creatieve variant de vreugde op het aankomende feest.

Bij Pixum heel eenvoudig een bijzondere uitnodiging verjaardag ontwerpen

WMet de online editor van Pixum kun je zonder inloggen beginnen en een fraaie uitnodiging voor je verjaardag creŰren. Maak vervolgens een keuze voor een bepaalde kaartensoort, zoals een vouwkaart of postkaart. Hierna kies je uit ons grote assortiment van designs en lay-outs voor de perfecte "look". Heb je het design gekozen, dan hoef je alleen nog maar een of meerdere foto voor de kaart te uploaden of het uit een vantevoren gemaakte online fotoalbum te selecteren. Heeft de geselecteerde foto een onvoldoende resolutie, verschijnt een waarschuwing. Zo kun je miskopen vermijden.

Veel kaartendesigns bieden ook plaats aan uitnodigingsteksten of een persoonlijke tekst (zowel op de binnen- als buitenkant). Op die manier kun je uitnodigingskaarten ontwerpen, die in de winkel niet te koop zijn.

Als je met het ontwerpen van de kaart klaar en tevreden bent, leg de kaart dan simpelweg in de winkelmand. Makkelijker kan het ontwerpen van een uitnodiging verjaardag niet zijn. Nu moet je slechts enkele dagen wachten op de kaart en dan kun je je zelf ontworpen uitnodigingen meteen aan je gasten sturen met de meegeleverde enveloppen. Met de eenvoudig te bedienen online editor van Pixum kun je uitnodigingen in een paar minuten in professionele kwaliteit ontwerpen.

Fotoproducten voor gezelligheid

Foto's online bestellen
Foto's online bestellen

Ontdek fotoafdrukken in verschillende formaten en bestel ze direct online. We ontwikkelen foto's altijd in de beste kwaliteit en dat kan in veel varianten.

Foto op canvas zelf ontwerpen
Foto op canvas zelf ontwerpen

Ontwerp jouw eigen foto op canvas bij Pixum! Waarom? Bij Pixum krijg je de beste afdruk op topkwaliteit linnen, dat handgespannen wordt op een FSC-gecertificeerd houten spieraam.

Fotocollage maken
Fotocollage maken

Fotocollage met een verzemeling van foto's ontwerpen - ontdek nu de mogelijkheden van onze wanddecoratie en ontwerp canvas & co. met een collectie van je favoriete foto's.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten
Pixum Bestelwijzen

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online Editor

  • Snel en gemakkelijk:

   Ontwerp je Pixum producten snel en direct via onze website.

  • Perfect voor:

   Gemakkelijk cadeautjes ontwerpen met weinig foto's.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Talrijke mogelijkheden:

   Profiteer van de vele ontwerpmogelijkheden bij het ontwerpen van jouw fotoproducten.

  • Perfect voor:

   Wanneer je meer opties wilt en veel foto's wilt gebruiken.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum Fotoboek App

  • Comfortabel ontwerpen:

   Ontwerp jouw Pixum Fotoproducten direct vanuit je luie stoel, met tablet of smartphone.

  • Perfect voor:

   Onderweg fotoproducten ontwerpen met foto's van je smartphone of tablet.

  nu ook voor
  Android