Verjaardagskaarten maken met jouw foto's

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Persoonlijke uitnodiging voor je verjaardag met foto

Op de grote dag moet je op veel dingen letten: kaarsen, ballonnen, vlaggetjes en gasten. Maar al bij de keuze voor een kaart komen de eerste moeilijkheden op de gastheer af: welke kaart is de juiste? Vaker dan niet is de keuze erg beperkt of de kaarten zijn te veel op een leeftijdsgroep gericht. Ook worden gekochte verjaardagskaarten vaak als onpersoonlijk bevonden, omdat slechts een snelle krabbel het enige opvallende is.

Een mooi alternatief voor dit soort kaarten biedt uitnodiging voor je verjaardag, die met je persoonlijke foto's ontworpen zijn. De gasten zullen zich welkom voelen. Tegelijkertijd verhoogt de gastheer met een creatieve variant de vreugde op het aankomende feest.

Bij Pixum heel eenvoudig een bijzondere uitnodiging verjaardag ontwerpen

WMet de online editor van Pixum kun je zonder inloggen beginnen en een fraaie uitnodiging voor je verjaardag creŰren. Maak vervolgens een keuze voor een bepaalde kaartensoort, zoals een vouwkaart of postkaart. Hierna kies je uit ons grote assortiment van designs en lay-outs voor de perfecte "look". Heb je het design gekozen, dan hoef je alleen nog maar een of meerdere foto voor de kaart te uploaden of het uit een vantevoren gemaakte online fotoalbum te selecteren. Heeft de geselecteerde foto een onvoldoende resolutie, verschijnt een waarschuwing. Zo kun je miskopen vermijden.

Veel kaartendesigns bieden ook plaats aan uitnodigingsteksten of een persoonlijke tekst (zowel op de binnen- als buitenkant). Op die manier kun je uitnodigingskaarten ontwerpen, die in de winkel niet te koop zijn.

Als je met het ontwerpen van de kaart klaar en tevreden bent, leg de kaart dan simpelweg in de winkelmand. Makkelijker kan het ontwerpen van een uitnodiging verjaardag niet zijn. Nu moet je slechts enkele dagen wachten op de kaart en dan kun je je zelf ontworpen uitnodigingen meteen aan je gasten sturen met de meegeleverde enveloppen. Met de eenvoudig te bedienen online editor van Pixum kun je uitnodigingen in een paar minuten in professionele kwaliteit ontwerpen.