Geboortekaartjes en babykaartjes maken

Pixum heeft goed nieuws voor jonge ouders in spe. Bij onze Pixum fotoservice kun je je geboortekaarten met een eigen foto ontwerpen vanuit je luie stoel of kraambed. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, smartphone of tablet en mooie digitale foto's naar keuze. Pixum doet de rest! Eenvoudig wenskaarten maken en online bestellen bij Pixum. Kies uit de vele designs en layouts.

Filter
Resultaten filteren
Opgeslagen producten
Liggend, staand of vierkant
Product
Formaat
Afwerking papier
Vouw
Binnen-/buitenkant

*incl. btw, excl. verzendkosten

Meer informatie over alle levertijden bij Pixum kun je hier lezen. In de Pixum prijslijst vind je een volledig overzicht van alle Pixum prijzen.

Originele geboortjekaartjes maken - online of in de software

Bij Pixum geboortekaartjes en babykaarten maken

Eindelijk is het zo ver! Als trotse ouders wil je natuurlijk meteen iedereen laten weten dat je kindje geboren is. Wat is er dan leuker en origineler dan eigen geboortekaartjes maken met echte foto's erop? Persoonlijker wordt het niet. Geboortekaartjes en babykaartjes maken kan heel gemakkelijk en snel. Zo heeft iedereen een prachtige herinnering aan een echte mijlpaal!

Ontzettend veel keuze voor jouw geboortekaartjes

We begrijpen dat je direct na de geboorte druk met andere zaken bent en zoveel mogelijk tijd met je kindje wilt besteden. Daarom hebben we het maken van geboortekaartjes bij Pixum zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kunt binnen een paar kliks en minuten gemakkelijk prachtige en originele geboortekaartjes maken met je eigen foto's. Daarbij kun je nog een leuke spreuk of een gedicht erop plaatsen.

Zo gemakkelijk en snel bestel je jouw eigen geboortekaartjes:

 • Kies het gewenste kaartendesign uit. Daarbij kun je gebruik maken van de productfilters voor formaat, product, afmetingen en de soort vouw.
 • Klik op het gewenste design om direct in de online-editor te springen.
 • Kies de foto's die je wilt gebruiken voor jouw geboortekaartje en uploadt ze.
 • Gebruik de gemakkelijke opties in de editor om je foto's te bewerken.
 • Plaats je eigen tekst op het geboortekaartje.
 • Denk eraan de achterkant ook aan te passen wanneer je een klapkaart hebt gekozen.

Pixum tip

Geboortekaartjes maken in de Pixum Fotowereld software

Je wilt nog meer ontwerp- en productopties? Dan kun je jouw geboortekaartjes maken in de gratis Pixum Fotowereld software! De gratis software kun je hier downloaden. Hier heb je keuze uit andere designs, cliparts, fotokaders en andere opties, waaronder o.a. een nog uitgebreidere productkeuze.

Baby-fotoalbum maken om deze mooie tijd vast te leggen

Er worden niet vaak in een korte tijd zoveel foto's gemaakt als bij de geboorte van een kind. De allereerste foto's, de foto's met het kraambezoek, voor de eerste keer in bad, alles wordt vastgelegd. Bijna iedereen heeft wel een fotoboek met alle foto's van het eerste levensjaar. Bij Pixum kun je makkelijk zo'n mooi Babyboek maken, die de rest van jouw leven en dat van je kind gekoesterd zal worden. Download de software en de rest wijst zich vanzelf uit!

Meer tonen » Minder tonen »

Fotoproducten voor gezelligheid

Foto's online bestellen
Foto's online bestellen

Ontdek fotoafdrukken in verschillende formaten en bestel ze direct online. We ontwikkelen foto's altijd in de beste kwaliteit en dat kan in veel varianten.

Foto op canvas zelf ontwerpen
Foto op canvas zelf ontwerpen

Ontwerp jouw eigen foto op canvas bij Pixum! Waarom? Bij Pixum krijg je de beste afdruk op topkwaliteit linnen, dat handgespannen wordt op een FSC-gecertificeerd houten spieraam.

Fotocollage maken
Fotocollage maken

Fotocollage met een verzemeling van foto's ontwerpen - ontdek nu de mogelijkheden van onze wanddecoratie en ontwerp canvas & co. met een collectie van je favoriete foto's.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Dit zeggen onze klanten over Wenskaarten
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Eenvoudige bediening
  • Direct online ontwerpen
  • Geen installatie van software
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Pixum Fotowereld Software

  • Bijna grenzeloze ontwerpopties
  • Offline ontwerpen
  • Nog meer fotoboek-opties
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Gemakkelijke bediening
  • Altijd en overal ontwerpen
  • Directe toegang tot je smartphonefoto's

  nu ook voor
  Android