Pixum logo
020 22 55 122Klantenservice
Inloggen

60x40 cm

  Fotoposter zijdeglans in liggend formaat vrijstaand
  Deze afbeelding is een voorbeeld.

  Fotoposter

  Maat: 60x40 cm

  4.8 (6) Reviews

  Formaat: 3:2

  Productbeschrijving

  Ben je op zoek naar een makkelijke en snelle manier om je huis op te vrolijken? De fotoposter in 40x60 cm is perfect als wanddecoratie, met of zonder bijpassende lijst. Deze blikvanger wordt gekenmerkt door briljante kleuren en UV-bestendigheid. Je hebt de keuze uit maar liefst 6 hoogwaardige papiresoorten die je foto's prachtig tot zijn recht laten komen.

  Materiaal: belicht fotopapier
  Kwaliteitskenmerken: UV-bestendig
  Printmethode: 12-kleuren printmethode

  Tip: Zet je fotoposter in de kijker met een kunststof lijst. Je kunt kiezen tussen zwart of wit. Met deze lijst komt je foto nog beter tot zijn recht.

  Jouw Pixum Fotoposter kan op zes verschillende premium papiersoorten worden gedrukt. Ze zijn allemaal UV-bestendig en worden gekenmerkt door hun scherpte en de helderheid van kleur. Het verschil tussen de papiersoorten zit hem in de afwerking en het oppervlak. Afhankelijk van het soort foto dat je wilt laten afdrukken, zullen sommige papiersoorten je foto meer tot zijn recht laten komen dan andere papiersoorten. Voor portretten is de matte papiersoort bijvoorbeeld een goede keuze.

  Klanten-reviews: Fotoposter

  4.8 (6 reviews)
  5 Ster(ren)
  83 %
  4 Ster(ren)
  17 %
  3 Ster(ren)
  0 %
  2 Ster(ren)
  0 %
  1 Ster(ren)
  0 %
  Naar verificatie van klantenreviews
  Bertrand03.02.2024

  “Top”

  Verder lezen
  Ate21.10.2023

  “In 2007 bestelde ik 2 posters op 60x40 formaat van een bijzonder aandenken. Die hingen al die jaren ingelijst in.onze woonkamer. Inmiddels ernstig verkleurd door het daglicht heb ik ze opnieuw laten afdrukken. Wat een kleurverschil! Met nieuw museumglas ervoor zullen de foto's nu minder snel verkleuren. Blij.mee!”

  Verder lezen
  Yessica08.02.2023

  “Zeer goede kwaliteit en bezorgd binnen aangegeven termijn!”

  Verder lezen
  Theo20.11.2022

  “Foto zelf was prima echter was iets te groot voor de kunststoflijst. Hierdoor ontstonden er golven in de foto achter de beschermplaat. Probleem in prima overleg opgelost.”

  Verder lezen
  Marja28.08.2020

  “Goed aangekomen en goede kwaliteit. Snel geleverd, erg tevreden.”

  Verder lezen

  Tips & Inspiratie

  Wanddecoratie op canvas collage met zomerfoto's

  Zelf een fotocollage ontwerpen

  Maak snel en gemakkelijk een gepersonaliseerde fotocollage van je mooiste foto's op een materiaal naar keuze - eventueel met bijpassende tekst en achtergrond.

  Foto met lijst bestellen

  Maak in een handomdraai een fotoposter en geef jouw foto de perfecte omlijsting.

  Overzicht van de fotoposters

  Ontdek de eigenschappen en voordelen van Pixum's fotoposters - van de testwinnende kwaliteit tot het assortiment aan formaten.