New York komt tot leven op Helen's aluminium

Aan mijn muur hangt een wanddecoratie van 80×100 cm gedrukt op Alu-Dibond. De stoere en dynamische foto van de Radio City Music Hall in New York komt helemaal tot zijn recht. De mooie felle kleuren van de neon verlichting zorgen voor een moderne en eigentijdse look wat aansluit op mijn smaak en de inrichting van mijn huis. Met deze wanddeco aan de muur waan ik mij als het ware weer in the Big Apple, een van 's werelds meest levendigste metropolen. Ondanks de grootte van het canvas was deze door het lichte materiaal makkelijk te bevestigen aan mijn muur.

Ideale wanddecoratie voor zowel binnen als buiten

Een wanddecoratie van alu-dibond is licht, robuust en ook nog eens weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat deze wanddecoratie niet alleen binnen maar ook prima buiten te gebruiken is. Nu ben ik niet van plan om mijn pronkstuk uit mijn woonkamer te halen, dus ik ga op korte termijn weer een bestelling plaatsen bij Pixum om ook mijn tuin te voorzien van een unieke wanddeco. Ik ben erg tevreden met het verloop van het gehele bestelproces. De stappen op de website zijn duidelijk en mijn bestelling werd keurig netjes ingepakt afgeleverd.

Uit welke formaten kan ik bij aluminium kiezen?

Wat kost een foto op aluminium bij Pixum en waaruit kan ik kiezen?

Vergelijk in één oogopslag de verschillende formaten, wandbevestigingen en prijzen van de aluminium afdrukken. Bekijk de prijslijst voor de foto's op aluminium op check met behulp van de Pixum prijscalculator kun je eenvoudig zien hoeveel een wanddecoratie op alu-dibond kost.

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Niet alleen DIGIFOTO Pro vindt dat we platina verdienen

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op aluminium
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.