Contact
Kunnen wij je helpen?

Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Ma - vr 10:00 - 14:00
(lokaal tarief)

Menu

New York komt tot leven op Helen's aluminium

Aan mijn muur hangt een wanddecoratie van 80◊100 cm gedrukt op Alu-Dibond. De stoere en dynamische foto van de Radio City Music Hall in New York komt helemaal tot zijn recht. De mooie felle kleuren van de neon verlichting zorgen voor een moderne en eigentijdse look wat aansluit op mijn smaak en de inrichting van mijn huis. Met deze wanddeco aan de muur waan ik mij als het ware weer in the Big Apple, een van 's werelds meest levendigste metropolen. Ondanks de grootte van het canvas was deze door het lichte materiaal makkelijk te bevestigen aan mijn muur.

Ideale wanddecoratie voor zowel binnen als buiten

Een wanddecoratie van alu-dibond is licht, robuust en ook nog eens weerbestendig. Dit zorgt ervoor dat deze wanddecoratie niet alleen binnen maar ook prima buiten te gebruiken is. Nu ben ik niet van plan om mijn pronkstuk uit mijn woonkamer te halen, dus ik ga op korte termijn weer een bestelling plaatsen bij Pixum om ook mijn tuin te voorzien van een unieke wanddeco. Ik ben erg tevreden met het verloop van het gehele bestelproces. De stappen op de website zijn duidelijk en mijn bestelling werd keurig netjes ingepakt afgeleverd.

Het spijt ons. Er is een probleem opgelopen bij de productconfiguratie. Probeer het later nog eens.

  Mijn selectie

  vanaf
  incl. btw
  Nu ontwerpen

  Wat zeggen onze klanten over onze foto op aluminium
  Inspiratie & tips

  Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

  Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.