Mijn reis naar Thailand vastgelegd als foto op aluminium

Deze foto is genomen in Thailand. Deze reis was ÚÚn groot avontuur. Hetgeen wat het meeste indruk heeft achter gelaten is de prachtige natuur: De avontuurlijke jungle, prachtige stranden en de talloze mooie rotsen die uit het water steken, zoals op deze foto. Dit was een van de mooiste plekken waar ik ooit ben geweest.

Ik heb ervoor gekozen de foto op aluminium te laten drukken voor een strakke en stoere look. Ik ben erg blij met het resultaat! Zo word ik elke keer als ik naar de foto kijk weer herinnerd aan dit mooie avontuur.

Pixum tip

Nog meer foto's die het waard zijn afgedrukt te worden, maar klein budget?

Marion heeft ervoor gekozen om een stapel fotoafdrukken te bestellen en de uitblinker te laten stralen als wanddecoratie. Foto's afdrukken gaat gemakkelijk en snel en je kunt vervolgens met je fotoafdrukken knippen, plakken en knutselen!

Nu je eigen wanddecoratie maken

Foto op aluminium afdrukken bij Pixum

Vereeuwig je eigen foto's op aluminium bij Pixum! Je mooiste herinneringen worden zo duurzaam tentoongesteld in prachtige kwaliteit.

Inspiratie & tips

Tips en trucs voor het inrichten van je wanddecoratie

Wij hebben verschillende tips klaarstaan voor het inrichten van jouw huis, waardoor Pixum Wanddecoratie een elementair bestandsdeel wordt van jouw gezellige huishouden.