Zwangerschaps-dagboek maken
Zwangerschaps-dagboek maken

9 maanden wachten - houd deze tijd vast in een Pixum Fotoboek!

Zwangerschapsdagboek: bladzijdes vol herinneringen

Hoe heb jij je zwangerschap beleefd? Wat veranderde er allemaal en wat voor bijzondere dingen maakte je mee? Hoe voelde je je en had je last van zwangerschapskwaaltjes? Natuurlijk zul je alle bijzonder momenten onthouden, maar er zijn ook veel dingen die je in de loop der tijd toch vergeet. Schrijf al je zwangerschaps ervaringen op in een Pixum fotoboek en bewaar al deze herinneringen in je eigen persoonlijke zwangerschapsdagboek.

Het maken van een zwangerschapsdagboek

Verzamel tijdens je zwangerschap alle dingen die je wilt bewaren zoals bijvoorbeeld echofoto's, buik foto's en een foto van de zwangerschapstest. Schrijf bijzondere momenten die je meemaakt meteen op. Dit zijn dingen die je later met veel plezier terug zal lezen. Als je alles meteen verzameld en opschrijft dan is de kans minder groot dat je tijdens het samenstellen van het dagboek toch dingen bent vergeet. Dit is natuurlijk vooral handig als je het zwangerschapsdagboek achteraf, dus na je zwangerschap, gaan ontwerpen en samenstellen.

Een andere opties is om al tijdens je zwangerschap aan het dagboek te beginnen. Met de Pixum Fotowereld Software kun je je fotoboek tijdens het ontwerpen opslaan en afsluiten en weer verder gaan wanneer je wilt. Je kunt er dan voor kiezen om er wekelijks of maandelijks aan te werken en het dus als ťcht dagboek te gebruiken.

Pixum Fotoboek tips & tricks

Lees hier allerlei tips voor het maken van je Pixum Fotoboek en het gebruiken van onze software!

IdeeŽn voor je zwangerschapsdagboek

 • Maak elke week een buikfoto. Neem de foto iedere keer vanuit dezelfde positie (en op dezelfde plek). Voeg deze foto's aan je zwangerschapsdagboek toe. Al bladerend kun je je buik zien groeien (en als je snel bladert heb je een soort flipboek effect met je dikke buik!).
 • Maak een foto van de positieve zwangerschapstest voor in het dagboek.
 • De echo foto's die je verzamelt mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het dagboek.
 • Schrijf alle bijzondere en leuke dingen die meemaakt op en voeg ze aan het dagboek toe. Dat kan een zinnetje zijn over hoe je je die week voelt tot aan iets wat je mee hebt gemaakt en tot aan alle gekke dingen die je ineens (niet meer) lekker vindt om te eten of te drinken.
 • Maak tijdens deze bijzondere periode regelmatig foto's en voeg deze toe aan je zwangerschapsdagboek. Denk aan foto's van jezelf, van je partner, van het klussen en inrichten van de babykamer, van je (eventuele) babyshower, van het shoppen van leuke kleertjes, van een afspraak bij de verloskundige... noem maar op!

Pixum tip

Echo's toevoegen aan je fotoalbum

Voeg de echo foto's die je verzamelt toe aan je zwangerschapsdagboek. Echo foto's worden namelijk op speciaal papier afgedrukt, maar kunnen in de loop der tijd gaan verbleken. Als je de echo foto's fotografeert of scant dan kun je ze toevoegen aan het fotoalbum en dan blijven ze altijd goed.

Ontwerp mogelijkheden en inspiratie

De Pixum fotoalbums kun je met de Pixum Fotowereld Software helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Ontwerp een fotoalbum tot een prachtig en uniek zwangerschapsdagboek. Je kunt gekleurde achtergronden, clipart afbeeldingen, frames en design elementen toevoegen. Voor meer fotoboek ideeŽn kun je hier terecht: Pixum Fotoboek Inspiratie. Neem ook eens een kijkje bij onze Fotoboek Klantenvoorbeelden. Veel plezier!

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.