Fotoboek als portfolio voor fotografen en kunstenaars

Fotoboek ontwerpen als kunst portfolio

Fotografen hebben meestal een uitgebreid portfolio dat hun breedte en veelzijdigheid demonstreert. Hoe kun je jouw harmonieuze composities beter presenteren dan in een Pixum Fotoboek in de hoogstmogelijke kwaliteit? CreŽer je eigen persoonlijke fotoportfolio met behulp van Pixum!

Pixum - altijd de mooiste foto's

Jouw Pixum Fotoboek als hippe presentatie

Je wilt dat je portfolio van fotografen leeft en barst van de prachtige kleuren en indrukwekkende momenten? Probeer dan de volgende ontwerpopties uit:

 • Selecteer je beste panorama- en landschapsfoto's en plaats ze in een Pixum landschapsfotoboek over volledig dubbele pagina's. Zo kan de kijker de kwaliteit en de helderheid van je foto's in detail zien.
 • Toon je veelzijdigheid door meerdere foto's te rangschikken die passen bij een thema, maar met verschillende foto's op ťťn pagina. Presenteer een grote en rangschik de overige kleinere exemplaren er omheen zoals in een collage.
 • Toon een fotogalerij, vergelijkbaar met een "flipbook" - je kunt dit heel gemakkelijk doen door video's in te voegen.

Pixum voor tentoonstellingen

Plan je volgende tentoonstelling samen met Pixum en kies voor kwaliteit, keuze, aandacht en ervaring.

Ontwerptips voor fotografen

Professionele foto's moeten op een aantrekkelijke en waardige manier worden gepresenteerd. Om je portfolio correct te kunnen presenteren, moet de presentatievorm uiteraard overeenkomen met de kwaliteit en veelzijdigheid van uw foto's. En wat is er geschikter dan een fotoboek van de testwinnaar? Pixum biedt fotoboeken in de hoogste kwaliteit met talloze ontwerpmogelijkheden - de perfecte manier om jouw composities in stijl te presenteren.

De XXL-fotoboeken in landschapsformaat met layflat-binding, waarmee je aan beide zijden panoramafoto's met een hoge resolutie zonder storende vouwen kunt presenteren, zijn hier bijzonder interessant. In combinatie met mat of glanzend fotopapier en een hardcover hoes zorgt dit voor een hoogwaardige tentoonstelling van je werk!

Belangrijk voor het portfolio van de fotograaf: De cover

Voordat je jouw bestelling plaatst, moet je eerst nadenken over de juiste binding: Als je jouw foto's over een dubbele pagina wilt plaatsen, moet je zeker de voorkeur geven aan de layflat binding in combinatie met een hardcover binding. Het zorgt ervoor dat de pagina's niet worden onderbroken door een vouw, zoals in een normaal boek, maar plat liggen. Geen enkel detail van je foto's gaat verloren.

Creatieve inspiratie voor je Pixum Fotoboek

Bij onze Pixum Fotoboek inspiratie vind je niet alleen leuke ideeŽn, maar ook een hoop creatieve input voor je unieke Pixum Fotoboek.

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Samenwerken met Pixum

Samenwerken met Pixum kan op allerlei manieren, off- en online. Kom meer te weten over de mogelijkheden.

Zo bestel je een Pixum Fotoboek

Fotoboek maken: zo gaat dat bij Pixum

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online-Editor

  • Online opslag van projecten en foto's
  • Zonder download
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties
  • Alle Pixum Fotoboeken beschikbaar
 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Altijd en overal
  • Verbinding met clouds

  nu ook voor
  Android