Pixum Fotoboek inspiratie
Pixum Fotoboek inspiratie

Leer alle ontwerpmogelijkheden kennen voor het Pixum Fotoboek. Houd je meest bijzondere momenten voor altijd vast!

Pixum Fotowereld Software: Indeling sjablonen maken het makkelijk

Om het ontwerpen van je fotoboek makkelijk te maken heeft Pixum Fotowereld Software een groot aantal standaardindelingen. Dat zijn kant-en-klare pagina's die al voorzien zijn van kaders voor teksten en foto's. De kaders zijn nog leeg zodat je ze met je eigen foto's, afbeeldingen en teksten kunt vullen.

Deze sjablonen hebben twee voordelen: Ten eerste maak je veel sneller je Pixum Fotoboek omdat je alleen nog maar hoeft na te denken in welke kaders je foto's en teksten moeten komen. De plaats van de kaders zelf is in deze sjablonen immers al vastgelegd. Ten tweede heeft ons professionele ontwerpteam ervoor gezorgd dat de pagina's er altijd goed uitzien door de van tevoren opgemaakte sjablonen. Daarom maak je heel eenvoudig je eigen fotoboek, ook al lijkt het eerst lastig.

De paginasjablonen vind je links op de pagina onder het kopje Indelingen. Deze zijn in twee categorieŽn verdeeld: allereerst naar het aantal foto's per pagina. Je kunt kiezen voor een verschillende aantal foto's per pagina. Wanneer je 0 ingeeft wordt in een keer alle pagina-inhoud verwijderd zodat je niet kader voor kader hoeft leeg te maken wanneer de indeling je niet bevalt en je opnieuw wilt beginnen.

De andere categorie heeft te maken met de manier waarop je de foto's verdeeld over de pagina. Vullend betekent bijvoorbeeld dat er op de pagina geen witte achtergrond meer zichtbaar is. Overlappend betekent het tegenovergestelde: er is nog veel van de pagina te zien. Bij een gelijk aantal foto's per pagina worden ze kleiner afgebeeld.

Pixum - altijd de mooiste foto's

Hieronder zie je een overzicht aan de hand van pagina-indelingen met drie foto's:

Pixum Fotoboek sjabloon: Jaarboek

Download het gratis jaarboeksjabloon en maak in alle rust jouw Pixum Fotoboek over 2017 in de Pixum Fotowereld Software. Door te klikken op "Nu downloaden" wordt automatisch het zip-bestand gedownload. Dit bestand kun je uitpakken en het inbegrepen .mcf-bestand kun je in de Pixum Fotowereld Software openen. Op die manier heb je heel gemakkelijk een ontworpen Jaarboek waar je alleen nog tekst en foto's in hoeft te zetten.

Het kan zijn dat er een foutmelding komt bij het openen. Dat gaat slechts om het ontbreken van eventuele lettertypes.

Jaarboeksjabloon

Nu downloaden en dan gemakkelijk in de Pixum Fotowereld invullen!

Creatieve inspiratie voor je Pixum Fotoboek

Bij onze Pixum Fotoboek inspiratie vind je niet alleen leuke ideeŽn, maar ook een hoop creatieve input voor je unieke Pixum Fotoboek.

Voorbeelden van klanten

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Blader door voorbeelden van onze klanten!

Dit zeggen onze klanten over het Pixum Fotoboek:
Op creatieve wijze je herinneringen vasthouden

Grote fotovelden

Vaak is de indeling Groot de beste. Je foto's zijn in het groot afgebeeld en er is ook nog wat van de achtergrondkleur van de pagina te zien.

Indeling Vullend

Wanneer je foto's zo groot mogelijk moeten zijn gebruik je de indeling Vullend. Let op: als er meerdere foto's op de pagina staan moeten deze precies bij elkaar passen omdat ze niet van elkaar worden gescheiden door de achtergrondkleur van de pagina die rust en duidelijkheid in je ontwerp kan brengen.

Rustige indeling

Wanneer je de indeling Rustig gebruikt blijft er op je pagina veel ruimte over. Dat is de juiste keuze wanneer je al een achtergrondthema hebt gekozen.

Foto's overlappend plaatsen

Overlappend wil zeggen dat de foto's zo worden verdeeld dat de een enigszins over de andere ligt.

Gebruik de indeling Speciaal om je foto's op andere manieren te plaatsen

Bijvoorbeeld door ze gedraaid te plaatsen. Dit zorgt voor een levendige maar tegelijkertijd ook een beetje onrustig uitziende pagina.

Pixum Fotoboek ontwerpen - thuis of onderweg

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Online

  • Snel ontworpen:

   Direct online ontwerpen.

  • Gemakkelijke keuze:

   Flexibele opties.

  • Zonder software:

   Je hoeft niets te downloaden.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.
  Populair bij onze klanten

  Fotowereld Software

  • Grenzeloze ontwerpopties:

   Alle Pixum Fotoboek.

  • Nieuwste functies:

   Heel veel opties, zoals cliparts.

  • Voor de meeste power:

   Gemakkelijk offline met heel veel opties.

 • Het product dat je hebt gekozen is momenteel alleen in de Pixum Fotowereld software beschikbaar. Ontwerp het fotoboek op je PC/Mac of kies s.v.p. een alternatief.

  Pixum App

  • Comfortabele bediening:

   Direct je smartphone-foto's gebruiken.

  • Veel keuze:

   De populairste fotoboekformaten.

  • Flexibel:

   Altijd en overal met je smartphone of tablet.