Pixum Fotokalender in A5-formaat: klein maar fijn

De Pixum Fotokalender in A5-formaat kun je zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het perfecte, praktische overzicht van elk jaar, voor elke gelegenheid. Compact, maar overzichtelijk. Maak nu zelf gemakkelijk jouw fotokalender 2022 in A5-formaat, als cadeau of gewoon voor jezelf!

Kalender A5

In het praktische A5-formaat komen je lievelingsfoto's zelfs in de kleinste ruimte, ongelooflijk groots uit.

Al voor ¤ 9,99

Ontdek onze andere kalendersoorten

Maak je eigen A5 Kalender

Maak unieke kalenders bij de testwinnaar

Het ontwerp is eenvoudig en begrijpelijk op onze homepage of in de gemakkelijk te gebruiken, gratis Pixum Fotowereld Software. Naast een groot aantal testoverwinningen krijgt Pixum al jaren de beste beoordelingen voor kwaliteit & service van haar klanten. Je kunt ook de achtergrondkleur voor elke maand afzonderlijk selecteren. Blader nu door onze pagina's voor de kalender die het beste bij je past. Of je nu de voorkeur geeft aan kleurrijke en opzichtige foto's of de fotokalender in effen wit wilt bewaren - Pixum heeft voor elke smaak wat wils.

Eigen A5 kalender maken voor 2022

Een uitgebreide A2-kalender past niet in elke kamer - soms is zelfs een kleinere versie de perfecte keuze, bijvoorbeeld als klein accent in een kinderkamer of bij de sleutelbox bij de ingang van het huis. De Pixum Fotokalender in A5 voor het komende jaar 2022 is hiervoor bijzonder geschikt. Met Testwinnaar Pixum ontwerpt u snel en eenvoudig je eigen persoonlijke metgezel - met zijn compacte formaat dringt hij zich niet naar de voorgrond, maar verbetert hij toch elke kamer met jouw persoonlijke foto's, herinneringen of teksten.

Fotokalenderontwerp - ook vanuit het comfort van je smartphone

Voor het ontwerp van je fotokalender in A5-formaat heb je verschillende opties tot jouw beschikking: Of je gaat op de klassieke manier via de Pixum Fotowereld Software voor PC en Mac, van waaruit je je ontwerp offline verder kunt verfijnen, bijvoorbeeld op een laptop tijdens een treinrit of een vlucht - of je neemt je smartphone of tablet bij de hand en ontwerpt je kalender met de Pixum Apps.

Als handige, installatievrije browseroplossing heeft u ook rechtstreeks toegang tot de Online Designer op de Pixum-website. Hier heb je ook toegang tot foto's die zijn opgeslagen in je Pixum Albums.

.

Zo krijg jij jouw Pixum Fotokalender in handen

Pixum Fotowereld Software

De meeste ontwerpopties heb je op de computer. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum App

Voor gemak en flexibiliteit op je smartphone. Ontwerp je Pixum Fotoproduct op elk moment, waar je ook bent, met de Pixum App.

Uitstekende Pixum-kwaliteit

Alleen het beste voor jouw foto's! Dit zeggen onze klanten over de Pixum A5 kalender