Vergeet nooit meer verjaardagen: een Pixum verjaardagskalender maken

Een verjaardag is makkelijk te vergeten - te laat feliciteren kan heel gÍnant zijn. Met een verjaardagskalender zal dat niet meer gebeuren, want dan hou je altijd zicht op alle verjaardagen van familieleden, vrienden en kennissen.

Eeuwigdurende kalender = meerdere jaren te gebruiken

Kalenders hebben een groot nadeel: omdat de verdeling van de week ten opzichte van de dagen elk jaar anders is, is de kalender al na een jaar achterhaald. Voor een verjaardagskalender is dat niet praktisch want die wil je voor meerdere jaren gebruiken.

Daarom biedt de Pixum je de mogelijkheid om jouw fotokalender op basis van een eeuwigdurende kalender te creŽren. Dit elimineert de toewijzing van de maand aan de dagen per week en de kalender blijft zijn waarde houden. Zodat je hem makkelijk enkele jaren kunt gebruiken.

Onderwerp ideeŽn en thema's voor de verjaardagskalender

Verfraai jouw verjaardagskalender met leuke ideeŽn:

  • Collage: vul elk maandblad met foto's van de jarige kinderen. Als je ze allemaal goed kent, kun je ze allemaal bij elkaar op ťťn foto schieten. Of je maakt gewoon een collage van afzonderlijke foto's.
  • Verjaardagsfoto's: download voor elke verjaardag een foto van de jarige. Deze wordt vervolgens in de kalender naast elke datum geplaats. Hoe dit werkt kan je hier nalezen: Verjaardagskalender met foto's van de jarigen.
  • Decoratie: voor de betreffende maanden, kun je de kalender later verfraaien met decoratief materiaal, bijvoorbeeld een gedroogd herfstblad in september of grassprietjes in juni.

Vat nu alle verjaardagen van vrienden en familieleden samen en vereeuwig ze in een Pixum verjaardagskalender - je zult versteld staan hoe makkelijk het werkt!

Voor jouw foto's alleen het beste: Zo beoordelen klanten de fotokalenders van Pixum
Tips & Service

Pixum Fotokalenders: technische tips

Een maken van een kalender kan heel eenvoudig of heel complex. Lees hier de ontwerptips van Pixum:

Vraag de experts

Voor vragen over onze producten staat onze klantenservice voor je klaar.

Jouw traject naar je fotoproduct: Eenvoudig en snel

Online-Editor

Snel en eenvoudig ontwerpen. Of het nu met de PC, tablet of mobiel is, je kunt je Pixum fotoproduct vanaf elk apparaat ontwerpen en bestellen.

Pixum Fotowereld Software

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en ontwerp je fotoproduct offline. Met de talrijke achtergronden, cliparts en lay-outs leg je de laatste hand aan je fotoproduct.

Pixum Apps

Ontwerp je Pixum Fotoboek op elk gewenst moment, vanaf elke gewenste plek met de Pixum apps. De gratis Pixum apps zijn er voor iOS, Android en Apple TV.

Jouw aanmelding van de Pixum nieuwsbrief

Met de aanmelding van de gepersonaliseerde Pixum nieuwsbrief accepteer je het privacybeleid. Afmelden gaat eenvoudig via de afmeldlink die in elke nieuwsbrief staat of met een e-mail aan service@pixumcom.